Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért mondják hogy szar a metin?

Miért mondják hogy szar a metin?

Figyelt kérdés
indokoljátok és mondjatok JOBB MMORPG-T ami magyar nyelvű!!!

2012. ápr. 10. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
4%
Metin 2 tényleg 1 olvasztott fos. Tiszta szar hánynom kell tőle. Szánalmas . Nem is értem miért nem wowoznak az emberek inkább nyomják ezt a sok szart mind pl.: a Metin 2.
2012. ápr. 18. 22:58
 12/22 anonim ***** válasza:
hát ez az. az ilyen távol keleti világban játszódó,ferdeszemű karakterekkel játszódó MMORPG-k már tényleg sz*rrá rágott téma. sokkal jobb a WoW
2012. ápr. 19. 14:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Ti mondjátok hogy a metin2 fügövé tesz a wow is és nem értelmesebb és nem kel egy rakás pénzt kidobni a játékra szerintem a metin jó de jobb a metin2 mester
2012. máj. 3. 19:24
 14/22 southpark25 válasza:
a WoW a világon a legjobb MMORPG játék és az is marad de egyetért velem még több mint 12 millió WOW-fan :D:D:D:D!!!!!
2012. máj. 4. 20:01
 15/22 southpark25 válasza:
míg a metinnel szutykos 300ezres fő ha játszik xD holvan az a WOWhoz képest?
2012. máj. 4. 20:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nem fog tetszeni amit írni fogok. "Miért egy nagy szar a metin:

- 4 karakteosztály. Minden másik mmo-ban több van, a PW 6-al indított, de mára 10 lett belőle.

- 6 skill kasztonként. Először azt hittem vicc, de ez tényleg elég szánalmas, minden más mmo-ban sokkal több van.

- Nincs benne repülés(ez nem lenne baj.) DE MÉG EGY KIB*SZOTT URÁS SINCS!

- Nagyon szar játékmenet történet nélkül.

- A grafikát nem szeretném bővebben kifejteni mint hogy NAGYON GAGYI

- A map-ok kidolgozatlanok és semmi ötletesség nincs benne.

- A fentiek alapján könnyer rá lehet jönni mire készült a játék: Reklámozzák magukat és az emberek (mivel nem tudják hogy van jobb) játszanak vele, de egy szintem megáll a fejlődés ha nem töltesz fel havi 5 ezret.

- 2 pozitívumot tudok megemlíteni:

1. A pecázás.

2. A zene tettszik (az én véleményem)

Remélem leesett hogy nem kötekedni akartam, csak a kérdésedre válaszoltam, de ha ezután is le akarsz pontozni, tedd nyugodtan.

2012. máj. 4. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:

"Ti mondjátok hogy a metin2 fügövé tesz a wow is és nem értelmesebb és nem kel egy rakás pénzt kidobni a játékra szerintem a metin jó de jobb a metin2 mester"

te nagyon hülye vagy... épp az hogy az ilyen free to play(pay to win) játékok azért készülnek hogy akinek nincs pénze normális játékra az hagyj játszon ingyen is.csak fizessen mert különben le marad a többitől stb...

a WoW-ot meg nem muszáj megvenni mert vannak rá tört szerverek -.- amik ingyenesek :D hűűhaa

2012. máj. 4. 22:19
 18/22 anonim válasza:
én sokáig metineztem, de egy idő után ráuntam.. unalmas hogy mindig ugyanaz az öldöklés megy, ugyanazok a mobok, keményen 4 karakter közül választhatsz, max. 5-6 skill és ami még jobban elveszi az ember kedvét tőle, hogy ott vannak a pénzesek akik rendelnek mindenféle szart így az olyanoknak akik nem költenek rá pénzt, egy idő után semmi esélyük sem lesz ellenük.
2012. júl. 6. 17:54
 19/22 anonim válasza:
vagy például amiböl nagyon tanulhatsz :a honfoglaló
2013. febr. 8. 21:59
 20/22 anonim válasza:

Régebben kipróbáltam. Hát játszottam vele kemény egy hetet. Hogy miért is szar?

1. Monoton

- Kutya; Alfa kutya; Vörös kutya; Éhes kutya; Alfa béta éhes vörös szuka kutya; (Mindnek ugyanaz a kinézet)

- A világ silány, semmi domborzat, elvétve pár 5 perc alatt összedobott fa.

2. PVP

- Álltok egyhelyben, megnyomtok 3 gombot és valaki meghal. Hol jó ez? A WOW-ban (amit annyira mocskoltok) ha nézel profi pvp videót ott az emberek futnak, ugranak, kerülgetnek

3. PVE

- Full ugyanaz!

2013. júl. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!