Miért mondják hogy szar a metin?
Figyelt kérdés
indokoljátok és mondjatok JOBB MMORPG-T ami magyar nyelvű!!!2012. ápr. 10. 11:31
1/22 szegi roland válasza:
szerintem nincs jobb mint a metin2 :D ( Playworld3 )
2/22 A kérdező kommentje:
én is szerettem azért nem értem mért mondják hogy szar..
2012. ápr. 10. 11:37
3/22 anonim válasza:
mert 1 értelmetlen, k.rva unalmas játék, sz@r grafikával! tök értelmetlen 1 játék! (ha szerinted nem, akkor írd le h miben tévedek) alapból nem lenne (annyira) gáz, de már k.rvára meguntam hogy itt kb. minden 5. kérdés valamilyen mmo-val kapcsolatos. és haverjaim közül is 1re többen játszanak vele ami nem lenne gáz ha nem éjjel nappal arról beszélnének! mivel ezáltal (inkább az elöbbi miatt) majdnem minden mmo-t utálok ezért csak 1-et tudok ami jobb (sokkal)! apb! de csak azért mert hasonlít a kedvencemre (gta), és jó a grafikája!
4/22 anonim válasza:
Azért mert egy rakás értelmetlen tudást szedsz magadra(pl. a vértek adatai mire kellenek neked a való életben?) és azt hiszed értékesen töltöd el az időt, aztán egy év múlva rájössz, hogy kb. 1000 órát abba öltél, hogy egy nem létező dolgot fejlessz, amiből semmi hasznod nincs.
5/22 A kérdező kommentje:
akkor mondj már egy olyan dolgot ami értelmes.. a tanuláson az olvasáson és ezeken kívül mert ezek alap dolgok de mondjuk kikapcsolódásnak... egy játékot amibe tanulsz.. és nem ilyen oktató program..
2012. ápr. 10. 13:19
6/22 anonim válasza:
1 dolog ami értelmesebb a metinnél...(dobpergés) SZOCIÁLIS ÉLET!
7/22 anonim válasza:
Minecraft!!! Megismered a bányászást,érceket,épiteni is tanulhatsz xD
8/22 anonim válasza:
Ja és kreativitást fejleszti.metinnél meg jobb a WoW
9/22 anonim válasza:
WoW Milliószor jobb haver , tobb millióan fizetnek érte nem véletlenül , a szutykos metinedbe ha jó karit akarsz pengetnedkell prémiumért a deákigazolványod(20.000-es-eket)
WoWba csucson mountot veszel prémiumért + milliószor jobb PvP-van , Milliószor jobb PvE Normális Content-ek , Boss fight-ok , nem ilyen fos hogy 2 ember leüti .
25ember nekimegy taktika szerint , nem mint metinbe hogy 2 piroskezu csávo átváltozik azt fél perc alatt megöli , ráadásul 2percig stunolják a boss-t .
Magyarul : Metin-t Maximum a 4Storyval , vagy egyéb gyengébb MMO-val említsd 1 lapon , a WoW-al vagy pl: Aion-al PW-vel NE , MERT EZEK NEM KOREAI SZUTYOK JÁTÉKOK!
10/22 anonim válasza:
Mert egy nagy rakás fos idő pocsékoló és amikor nem a gép előtt ülsz,akkor is csak arra fogsz gondolni,mert függővé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!