Miért nem indul el nekem a PvM2?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Letöltöttem torrenten a PvM2-t, telepítettem, elindítottam, akkor frissített, utána kiírta, hogy a szerver naprakész!--->ezután rámegyek az indítás gombra, és utána nem csinál semmit. Mi lehet a gond?2012. ápr. 4. 20:41
2/8 A kérdező kommentje:
Te vagy egy retardált agyoniskolázott low :)
2012. ápr. 5. 14:32
3/8 anonim válasza:
KEttőnk közül nemtudom ki a 10éves :D
Eszed lenne inkább barátnőt szerezni mint azzal a hulladékkal játszani .
Ui. ugy látom nem vagy tisztában a low szó jelentésével pista .
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnád van barátnőm és júniusban lesz hogy 4 éve együtt vagyunk. 26 éves vagyok kis takony. külömben is semmi közöd hogy én mivel játszok ;). Örülök, hogy ennyire agyoniskolázott vagy -.-" . Neked még barátnőd sincs, este az ágyba masztizol ^^
2012. ápr. 6. 12:07
5/8 anonim válasza:
26éves ?
Akkor elég retardált vagy :D Írásodbol 12nem nézek ki de nemgond..
6/8 anonim válasza:
hehe megérte megnézni a kérdést de amúgy a metin tényleg gusztustalanul szar játék :D
7/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok, hogy ilyen a metin? Talán már tapasztaltak vagytok benne? -.-"
2012. ápr. 7. 17:42
8/8 anonim válasza:
Én már 2 éve mentinezek de ez a pvm2 tényleg szar játék, nálam se megy. Én is le töltötem de nem indult el .
Ajánlom a GGMT2 vagy Metin2Mestert .
Én most hagytam aba a metinezést mindenkinek ezt ajálom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!