Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims 3 nagyon lelassítaná a...

A sims 3 nagyon lelassítaná a laptopomat?

Figyelt kérdés
Van egy használt de elvileg nagyon jó laptopom. Ugye a laptopok egy fokkal lassabbak mint a gépek. Ez a laptom se nem nagyon gyors se nem lassú. Ha ráttenném a sims 3-at és hozzá az állatos kiegészítőt túlságosan lelassulna? tapasztalatokat és véleményeket várok! köszönöm :))
2012. ápr. 1. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy mik vannak a gépedben és mi a játék gépigénye úgy ki tudod következtetni. De így, hogy a gépedről semmi nem tudni... elég nehéz bármit is mondani.
2012. ápr. 1. 18:10
 2/11 A kérdező kommentje:
azt írjam le mennyi hely van elfoglalva? vagy h mennyi hely van még?
2012. ápr. 1. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Is, meg, hogy milyen a videokártya, az alaplap, mennyi RAM van benne stb.
2012. ápr. 1. 19:04
 4/11 A kérdező kommentje:
a videókártyát nem tudom hol lehet megnézni. De a szabad hely az: 52,3 GB. Amm azért a laptopra akarom telepíteni mert sajnos a gépen grafiaki hibák vannak: ha lépcsőt beteszek az egész elmosodik és nem lehet játszani.
2012. ápr. 1. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Eddig milyen játékaid voltak/ vannak fent?
2012. ápr. 1. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:
a gépen (Amin nem megy a sims) hátt.. gates of andaron, metin2, metin2mester, blood ball, 2-3 ilyen ókori harcos vagy milyen,sims 2 , sims állatos krónikák.. Szerintem ennyi, de ennek a fele vagy 3 negyede már nincs fönn.. A laptopomon még semmi játék nem volt. :)
2012. ápr. 2. 12:51
 7/11 anonim válasza:
Az a lehetőség maradt, hogy felrakod, és meglátod, hogy jó-e. Nekem is laptopom van, de nekem 220.000Ft volt, szóval maxon megy a Sims 3. Próbáld ki, biztos menni fog!
2012. ápr. 2. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg ha Sim 2 meg az állatos krónikák gond nélkül megy, akkor ezt is el kell bírnia.
2012. ápr. 2. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Legalábbis elvileg...
2012. ápr. 2. 17:16
 10/11 A kérdező kommentje:
a laptopen még nem volt sims :// semmi játék. Csak félek mert az anyukámé a laptop és nagyon dühös lenne ha lelassulna a gép :((
2012. ápr. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!