Aion vagy WoW? Aion vagy Perfect World?
Ezt szerintem neked kell eldönteni melyik tetszik jobban.
Nekem személy szerint inkább Wow...
WoW , mert amig a másik 2vel öszesen játszanak talán ugy annyian hogy ingyenes , addig kb ugyananyian wowoznak eredetin ami fizetős .
Amugymeg sokkal jobb minden , wow>aion>pw szerintem..
jelenleg AMERIKÁT NEM SZÁMOLVA 30 millióan játszanak perfect world-del.
a grafikája messze meghaladja a wow 2001-es színvonalát, bár az aion-é ebből a szemszögből kiforrottabb.
ami a pw-ben van és a wow-ban nincs:
- guild alapú bg-k: a klánok területeket foglalhatnak el a map-ból, amiért pénzt kapnak. a klánoknak 3 szintjük lehet.
- kidolgozott harc a levegőben.
- sokkal átfogóbb karaktertervezés, ruhák testreszabása, fejlesztése
- nagyon változatos karakterek (ezen nem csak azt értem, hogy van warri, tank, mage, stb, hanem fajokon belüli azonos kasztú karakterek közt is nagy a különbség. pl a werefox mobot idomíthat, fejleszthet, az alapkasztját is különböző irányokba lehet fejleszteni)
- ingyenes
- sokkal tágabban kihasználja az mmo-k adta lehetőségeket, de ez több kisebb bugot hozhat maga után.
a wow a pwi-hez képest szűk keretek között hoz egy bizonyos színvonalat, de azt szinte kifogástalanul.
az aionról nem sokat tudok, de biztos, hogy legalább olyan jó, mint a wow, ha megérte nekik ingyenessé tenni.
az előző vagyok, a pw-hez még hozzátenném:
A poén a játékban: tudsz házasodni, aminek (ha jól tudom) különösebb értelme nincs, de naggggyon beteeeg :D
és persze 1000 féle mount, ami kúszik, úszik, fut, repül, vagy éppen a hátadon formál meg szárnyakat.
előttem írták:
"WoW , mert amig a másik 2vel öszesen játszanak talán ugy annyian hogy ingyenes..."
ez egyrészt nem igaz, másrészt meg NEM az határozza meg a játékélményt, hogy hányan játszanak vele.
Mondtok amit akartok , mind a 3at probáltam .. a pw ugy ahogy elment az aion szép meg minden de kb 0.
Maradtam a wownál azótais :D
Nekem ez jöttbe és hogy 30millió pw-s van azt nemcsodálom mert van 25fajta része (pwi , boi ..)
a pwnek semmi koze a boihoz szvsz. jelenleg 3 eve fejlesztek PWt es kb jovohetig tudnam sorolni a featureoket, de valaki emlitette a hazassagot aminek igenis van ertelme.
-adott idoben a hazasodott felek tobb expt kapnak ha egyutt grindelnek
-marriage quest ami bitang sok exp + item
-eleg ilyen kuldi megcsinalasa utan speci skill
-hazzassagi event amire annyi embert hivsz meg amennyit akarsz (voltam olyanon ahol tobb mint 200 jatekos volt)
-van ertelmesen fejlesztett magyar szerver (npulse), ami ellentetben az aionnal es a wowal nem egy szaros unstable emulator hanem az EREDETI szerverfileok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!