Szerintetek melyik MMORPG játék a jobb?
Esetleg a Perfect World, Allods Online vagy a Runes of Magic?
Tapasztalatokat, és, hogy mi abban a játékban a jó, rossz, ami neked tetszik.
WoW a top1.
A felsoroltaid közül pedig PW-t mondanám . (3közül az a legszebb)
A Perfect World-ben nekem az nem jön be hogy keleti hangulata van.Nem tetszik a játék világa és a történet sem fogott meg igazán.
Az Allods Online nagyon frankó,mert rendkívül változatos,a történet is ott van.
A Runes of Magic-ben megint csak a játék világa nekem nem jön be.Mondjuk túl sok esélyt nem adtam neki,már az elején nem tetszett hogy a karakter mozgása olyan mint akinek szorulása van és rohan a WC-re majd miután egy 2 lábon járó gomba jött nekem nyomtam egy uninstall-t.Oké hogy fantasy de ha már a növények is támadnak az nekem már sok.
Szóval én az Allods-ra szavazok.A játék világa engem megfogott nagyon emlékeztet a WoW-ra amit szintén imádok és a története is jól kidolgozott ezért ezt ajánlom a 3-ból.Sőt nálam a TOP1 helyen van az ingyenes Fantasy MMORPG-k között.Szóval mindenképp próbáld ki.
PW International jó játék
Allods elvileg jó én jónak látam videok alapján
Rune of Magic nagyon vacak volt de lehet mára már jobb nagyon régen néztem azt
.
de rengeteg nagy mmo van:
Everquest II
Vindictus
Dungeon and Dragons
Conan
.
Aion
GuildWars
Rift
...
Lord of the Rings Online
Warhammer Online
.
Runescape
Drakensang
Szóval International jó játék azt jelenti
én jobbat még nem látam pedig szerintem nincs olyan a nagyob és közepes mmo közt amit ne látam voln ne olvastam voln róla ne játszotam voln vele....
szóval a legjobb az volt 2 évet játszotam vele
minden van ami kel nagyon szép vizbe úszolv harcolsz levegöbe repülsz harcolsz
föelenségek (boss) rengeteg képeség és kaszt is elég sok nagy terület
szóval minden
és kelemes játék nem agresziv
de lejárt az mmo s korszak már utálom mind mármint én nem fogok játszani velük
Skyrim sokal jobb
bár az egy szépsége internationalnak is hogy ha akarsz "sandbox"ozol mint Elder Scrolls okban vagyis ha akarsz csal sétálgatsz repkedsz nézed tájat gyüjtögetsz kovácsolsz kereskedsz és mindent tudsz már a kezdetektöl amit akarsz azt csinálsz
csak hát mmo azért van hogy fejlödj nem hogy játsz ezért untam meg öket mert idövel unalmas lesz egyedül kicsiként mászkálni
és szintugy unalmas ha folyamtosan fejlödésre mész ezért jobb egy single playeres vagy egy multiplayer "ring" es játék amiben szintén a játék a cél nem a fejlödés pl. Battlefield ek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!