Van olyan játék amiben lehet bármit csinálni?
Sziasztok olyan játékot keresek pc-re amiben lehet mindent csinálni, pl: dolgozni, aludni, bulizni, törvényt szegni, ölni, főzni, gépezni, +18, autókázni, kirándulni, verekedni,
stb.. Ha tudtok ilyet léci írjátok le.. Köszi előre is.. ^^
Milyen gombát szedsz, hogy olyan dolgokat képzelsz egy mondatba, ami igazából nincs ott?
Sehol sem írtam, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, azt írtam, hogy a Sims közelebb áll a valósághoz.
Ha ebből a mondatból azt szedted ki, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, akkor tényleg vagy le kéne állni az acid-ról, vagy csak visszamenni 3. osztályba, és az olvasást még egy kicsit gyakorolni.
Nem játszok Minecraft-tal, de azért, mert nem kell gyilkolászni benne még nem biztos, hogy dedós.
Grafikailag sincs toppon, de játékélménye elég jó lehet, mindenki ezt mondja róla.
Acid=LSD
Igazából egyiknek sincs nagyon sok köze a valósághoz, de ahogy már írtam, GTA egy akciófilmre hasonlítható leginkább, Sims meg egy családi filmre, szóval mindkettő eléggé szar egy szimulátornak.
háth :D szerintem a GTA egy szar játék már bocsi..
jó lehet valakinek tetszik valakinek meg nem..
szóval.. amúgy a GTA-ban az a szar, hogy abban nem lehet se étkezni, se főzni se bulizni stb.. csak küldetéseket csinálni.. háth inkább a GTA tényleg egy akciófilmre hasonlít.. de ezen most nem kell ki akadni.. ha neked tetszik akkor tetszik, nekem nem akkor nem is fogom meg kedvelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!