Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan játék amiben lehet...

Van olyan játék amiben lehet bármit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok olyan játékot keresek pc-re amiben lehet mindent csinálni, pl: dolgozni, aludni, bulizni, törvényt szegni, ölni, főzni, gépezni, +18, autókázni, kirándulni, verekedni,

stb.. Ha tudtok ilyet léci írjátok le.. Köszi előre is.. ^^

2012. márc. 25. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Milyen gombát szedsz, hogy olyan dolgokat képzelsz egy mondatba, ami igazából nincs ott?

Sehol sem írtam, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, azt írtam, hogy a Sims közelebb áll a valósághoz.

Ha ebből a mondatból azt szedted ki, hogy a Sims jobb játék, mint a GTA, akkor tényleg vagy le kéne állni az acid-ról, vagy csak visszamenni 3. osztályba, és az olvasást még egy kicsit gyakorolni.

Nem játszok Minecraft-tal, de azért, mert nem kell gyilkolászni benne még nem biztos, hogy dedós.

Grafikailag sincs toppon, de játékélménye elég jó lehet, mindenki ezt mondja róla.

2012. márc. 26. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Előző! ok, elírtam! azt akartam írni hogy a gta-nak sokkal több köze van a valósághoz mint a simsnek! am meg mi az az "acid"? u.i.: a gta-ban nem csak lövöldözni lehet!
2012. márc. 26. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Acid=LSD

Igazából egyiknek sincs nagyon sok köze a valósághoz, de ahogy már írtam, GTA egy akciófilmre hasonlítható leginkább, Sims meg egy családi filmre, szóval mindkettő eléggé szar egy szimulátornak.

2012. márc. 26. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
jól mondja king kong a gta sokkal jobb
2012. márc. 27. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Teljesen igazad van!
2012. márc. 27. 20:41
 16/20 A kérdező kommentje:

háth :D szerintem a GTA egy szar játék már bocsi..

jó lehet valakinek tetszik valakinek meg nem..

szóval.. amúgy a GTA-ban az a szar, hogy abban nem lehet se étkezni, se főzni se bulizni stb.. csak küldetéseket csinálni.. háth inkább a GTA tényleg egy akciófilmre hasonlít.. de ezen most nem kell ki akadni.. ha neked tetszik akkor tetszik, nekem nem akkor nem is fogom meg kedvelni...

2012. márc. 29. 20:24
 17/20 g0e0r0g0e0l0y válasza:
89%
Ilyen bunkó kérdezőt még az Isten nem b*szott. Rohadjon el alattad az ágy te verébarcú majom!!!
2015. júl. 22. 14:45
 18/20 anonim válasza:
100%
Ilyen hülye vagy, 17-es? A GTA nálam 10-ből 8 pontot kap.De csak a grafikája jó. Azon kívül, hogy lövöldözöl, meg ellopod más autóját, mást nem lehet csinálni. A Sims az azért jobb, mert ott lehet enni, inni, öregszik az ember, meghal az ember, és nem áll meg az idő mint a GTA-ban.
2015. aug. 26. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
GTA-ban lehet enni,inni,bulizni,igaz főzni még nem,de az minek?Nem is tud róla semmit...A simsbe meg lopnak bunyóznak,etye-petyélnek stb.Jót lehet rajta nevetni.A gta meg inkább akciódús.Ja és még valami,ha már kérdezel valamit,legalább ne szarozd le amit ajánlanak neked.Lehet hogy te ezt még nem tudod,de irtó nagy bunkóság és vannak olyanok,akik ezt zokon veszik.A minecraft meg nem dedós játék,mert több felnőtt ember játszik vele,mint a fiatalok többsége.Jó időtöltés mind,csak az a baj,hogy már régiek.Én inkább az Unalmas jelzőt használnám,mint hogy dedós,szar.Remélem megértetted a mondanivalómat.
2015. szept. 10. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig homonak meg lezbinek állitottam be őket :D
2015. szept. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!