A cs1.6 ban mennyivel segiti a játékot a steam?
pontosan mi az a steam mennyivel segítit a játékot és mennyibe kerül??
és vmi jó fülest ami bevált márkát kérekkk :)
és ezek a cuccok mennyivel segítik a játékot??
Steamen be tudod írni a cd keyt.
Pontosan nem tudom hol, de megtalálod.
Ha mégse akkor írj :)
Írom :)
Szóval letöltöd a steam nevű programocskát innen: [link]
Majd feltelepíted. A telepítés legvégén kérdi, hogy van -e már steam fiókod vagy nincs? (angolul)
ha nincs akkor a "create account"-ra katt. Majd kér egy email-cimet, felhasználó nevet jelszót. Ajánlanám hogy az email cím g-mail-es legyen, mert citromail-el meg a freeamail-el nem jön ki, meg hát ugye azok alapból gagyik, késik a levél stb...
szval ha ez megvan kész a fiók, lépjél be steam-be. mint msnbe vagy akárhova máshova szoktál. Felhasználónév,jelszó belépés..
Majd felad egy ilyen ablakot:
Csináld, ahogy berajzoltam a képen. Onnantól, megint adja magát.. mint egy sima telepítés next-szabályzat elfogadás-cdkulcs beírása-next-finish- és asszem ennyi. De ha nem megy, irj nyugodtan itt, vagy privát üzenetet, aztán segítek bővebben.
jah és mucu, találtál már magadnak nevet ? :PPP
Láttam a másik kérdésedet. :D
csak mond hogy nincs benne az, hogy pro, vagy killer, mert ezektől frászt tudnék kapni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!