A cs1.6 ban mennyivel segiti a játékot a steam?
pontosan mi az a steam mennyivel segítit a játékot és mennyibe kerül??
és vmi jó fülest ami bevált márkát kérekkk :)
és ezek a cuccok mennyivel segítik a játékot??
Kérdező!
Ez csak cd kulcs, szval csak a "kód", de nem kell megijedni tőle:) Én is igy vettem, csak egy ismerőstől. Küldtem neki 2500 pénz a bankszámlájára, és adta a cd kay-t. Letöltöd a steam nevű programot, ott aktiválod,(ha komolyan gondolod, megveszed, segítek szivesen) és azon belül ingyenesen le tudod tölteni a játékot.
Vagy itt a játék.:)
De ha nem csalsz, akkor nem kapsz vac bannt, SŐT még a játék is élvezetesebb... Miért akarna csalni?
Voltam már admin nem egy szerveren, és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a non steam-esek kb 55 - 60%-a csal. Míg a steam-eseknek csak 10-15%-a.
Ennyit jelent a steam, mert ha azzal lebuksz az gáz, nyoma lesz. :)
Kérdező.
Megveszed a játékot, kiadsz rá egyszer 3000 pengőt és utána soha többé nem hallasz ehhez hasonló beszólásokat. :)
persze hogy meg. alapból, ha 1024*768-as felbontáson játszik, látszik a steam képe a neve előtt.
Mint itt is pl.:
plusz ha mondjuk mégse látszik mert vmi nyűgje van a steamnek(szakszóval:bugos) akkor konzolba beirod, hogy " status " és kiirja hogy STEAM ID LAN , vagy STEAM-es e a játékos :)
Nem azért írtam mert ő csal.
Csak azért írtam hogy ez az egyik előnye.
A privát hacket is csak azért említettem meg, mert sokan azt mondják hogy steammel senki nem csal. De ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!