Letöltöttem flatout 2 a gépigény teljes megfelelt. De amikor elinditom a játékot kiválasztottam az autót és amikor rendesen elindúl a játék egy fehér kép és csak az látszik, hogy mennyivel megyek meg a nitro. Mit csináljak, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 15:59
1/7 anonim válasza:
Az en tippem hogy valami a videokartya driverrel vagy a jatek es a videokartya kompatibilitasaval van a gond. Legalabbis a szitu ismeros es az elozo 2 esetnel szokott elojonni altalaban.
2/7 anonim válasza:
Szar a videókártyád. Nekem is ez volt korábban
3/7 FAKESZmester válasza:
még az eredetivel is csinállta nekem
és tényleg vid.kártya a hibás álloisd át a grafikai beállitásokat azt cső
4/7 anonim válasza:
tudnátok nekem küldeni egy linket, h le tudjam tölteni? mert csak demokat találtam...
Köszi:)
5/7 Ládonyi Péter válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám..Kb háromszor újratelepitettem és bújtam a forumokat hátha találok megoldást..3 óra után sikerült is..a Setup ot kell elinditani..És ott lesz egy olyan hogy Post Processing..Abból vedd ki a zöld pipát okézd le majd inditsd a játékot...Nekem bejött van kép és megy rendesen :)
6/7 anonim válasza:
a játék beállításainál ahol a felbontást meg a hangot meg mindent beállítasz kapcsold ki a Post-processing menüpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!