MASS EFFECt 3 HOGYAN ÉLHETNÉ TÚL GARRUS?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy a végén miket kéne választgatnom hogy szerencsétlen túlélje. SPOILER. és ne égjen el mint az emberiség többi tagja SPOILER VÉGE.2012. márc. 15. 08:57
1/8 anonim válasza:
Ha nem multizol akkor nem fog menni. CSak multival lehet elérni a tökéletese véget amikor mindenki túléli
2/8 anonim válasza:
Nálam nem halt meg,de nem is tudom van-e olyan helyzet hogy meghal ő is.Max akkor ha magaddal viszed Londonba a végső rohamra, akik állítólag ott veled vannak meghalnak.Ezt viszont nem derül ki biztosan mert nem mutatják csak egy katona mondja a rádióban hogy minden támadó egység megsemmisült.
3/8 anonim válasza:
Mé és nnka ilyen tüskés a fasza vagy mi????
4/8 anonim válasza:
Jó kérdés, én Garrust és Talit vittem magammal az utolsó rohamra, ehhez képest Joker után ők voltak az elsők, akik kiszálltak a lezuhant Normandyból.
5/8 A kérdező kommentje:
és a végén 3 lehetőséged van hogy válssz merre mentél beugrottál a sugárba vagy jobb vagy bal irányba mentél.
2012. márc. 16. 07:20
6/8 Hawke válasza:
Attól függ, hogy mennyi war asset pontod van. Ha jól emlékszem, ha 4000 fölött van akkor mindenki túl éli, még Shepard is. Ez multi nélkül közel lehetetlen. (össze lehet hozni, de nagyon nehéz). De ha azt akarod, hogy semmiképp ne haljon meg, akkor egyszerűen ne vidd magaddal a végső küldetésre.
Extended Cut-ban ez a rész átláthatóbb.
7/8 ShadowPixel válasza:
4000 fölött csak akkor éli túl Shepard ha az Illusive Man-t lelövöd amikor bevillan a renegade gomb,és multi nékül úgyhallottam csak kb. 3700-ig lehet elvinni szval,ha nagyon nem akarsz multizni használj EMS cheatet bár nem ajánlom mert a multit kihagyni BŰN!
8/8 anonim válasza:
nekem túlélte és nem multizok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!