Mass Effect 2 Arkangyal küldetés: hol vannak a zsaluk?
Figyelt kérdés
Szétváltam Garrustól, lementem az alsó szintre, és bezártam egy zsalut (lépcsővel szemben). Ezután elmentem jobbra, és ott szétlőttem pár támadót, de nem találok ott semmilyen zsalut, és nem tudok másfelé menni (Garázs zárva van, más ajtó nincs).
Mit kell csinálni?
2012. márc. 11. 20:22
1/2 anonim válasza:
hat bocs, de ha itt eladsz, kesobb mi lessz?
jobbrol -> megolsz mindenkit, a szoba tuloldalan, ahonnan az ellenfelek jonnek, ott a zsalu, jobb oldalrol a gomb,
balrol -> fedezek atugrasaval haladsz elore
2/2 anonim válasza:
Az előző elmondta de ha itt elakadsz tényleg mi lesz veled később :D. (tanács: a küldit megnézheted youtube-n is hogy ha nem érted vagy nem találod úgyse ahogy az előző elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!