Szerintetek lesz Assassin's creed-ből több játék?
Persze. Új korszak, új helyszín, új szereplő. Ideje is volt már, mert kezdett ellaposodni a sorozat nagyon. A harmadik rész okt. 31-én jön, már a 2 befejezése óta készítik.
Olyan mondtak az ubisoftosok, hogy lesz negyedik rész is. De bár trilógia, és ezzel a Desmondos rész befejeződik. Most miért ne csinálnának még több Assassin's Creed-et?
1. A világon a játékok közül a legjobban eltalált történet, sztorija van, és nincs más ilyen játék, amivel megtanulnád a történelmet(Nem rég történelemből kaptam egy ötöst, mert tudtam a fő római isteneket: Jupiter, Juno, Minerva. Honnan is? AC2- Minerva a végén, Brotherhood- Juno- öli meg Lucy-t, revelations- Az a csávó Tinia(Jupiter), Tinia etruszkul.)
2. Nagyon híres játék, jön a pénz belőle nekik, akkor addig folytatják, míg profitálnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!