Az Elder Scrolls V:Skyrim jó játék? Vagy érdemesebb megvenni az assassin's creed revelationst?
ArticleTitle=Assassin%E2%80%99s_Creed_Revelations_multiplayer_teszt...&Platform=PS3&Game=Assassin's_Creed_Revelations_Special_Edition&Backgroundstyle=PS3&SelectedArticleTitle=Assassin%E2%80%99s%20Creed%20Revelations%20multiplayer%20teszt...&SelectedArticle=461ea9bd-7e95-49e1-89df-e36fa06e66a0&SelectedGameTitle=Assassin's%20Creed%20Revelations%20Special%20Edition&SelectedGameCategory=Akci%C3%B3/Kaland&SelectedGame=e585ef17-e99f-455b-a8e5-0e667d637b41
A skyrimre azt mondják nagyon jó játék,de nekem a kedvencem az AC sorozat (ac 2,brotherhood,revelations)
hopsz ezt elk.rtam,mint Gyurcsány Magyarországot:D
nah szval én az ac-et venném de ízlések és pofonok:D
AC-t vedd meg a Skyrim-ot meg töltsd le.
Skyrim műküdik törtön AC-be meg van multi.
sok idióta...érvekkel egyik se támasztja alá, hogy miért. Roppant hasznos válaszok mondhatom.
Először is: A Skyrim és az AC egész más műfaj, az AC egy lopakodós akciójáték, a Skyrim meg rpg. Ha az AC multija érdekel, akkor érdemes azt, a Skyrim viszont nagyon sokáig leköt. Mindkettő hangulata magával ragad, az AC revelations az Ezio trilógia nagyszerű befejezése, márha nem 10 éves vagy aki csak annyit fog fel a játékból, hogy "hööööö, lehet ugrááániiii". Az AC multi engem az előző részben sem fogott meg és ebben nem is nyúltam hozzá, csak a sztorira koncentráltam, és úgy elég gyorsan kipörgettem, azóta csak a polcomon pihen, míg a Skyrimet egy hete nyúzom és sehol sem tartok. AC sok újdonságot nem hozott az előző részhez képest.
Röviden: AC negatívumok: kevés újítás,
AC pozitívumok: jó történet, hangulat, multiplayer
Skyrim pozitívumok: hosszú, tartalmas, rengeteg lehetőség,
negatívumok: nincs multi
Az, hogy mit lehet könnyen ellopni és mit nem, az nem érv, csak gyökérség.
Ha egy túrórudit könnyebben ellopsz, mint egy BMW-t, akkor a túrórudi a jobb választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!