Megéri megvenni a The Elder Scrolls:Oblivion-t?
Figyelt kérdés
Skyrimet most fejeztem be és kíváncsi lennék a véleményetekre.Mennyire tetszett, élvezetes volt és hogy Skyrim után játszható-e.2012. febr. 26. 20:31
1/8 Gerapppa válasza:
Őszintén bevallom az Oblivionnal nem tudtam pár napnál tovább játszani nekem nem jött be, akkor úgy voltam hogy ennyit az Elder Scrolls játékokkal, de most elkezdtem játszani a Skyrimmel és nagyon jó! :D
2/8 anonim válasza:
Attol fugg. Nekem se a Skyrim se az Oblivion nem jott be annyira az unalmas es gagyi harc miatt (ettol fuggetlenul mindkettot toltam kb 100 orat, de a Fallout-ok, Dark Souls, stb nekem jobban tetszett). Ha ez teged nem zavar akkor szerintem az Oblivion is fog tetszeni (bar abban meg a Skyrimnel is gyengebb a harc rendszer). Egy nagy hibaja az Oblivionnak melyet a Skyrimben kijavitottak az a szintlepes rendszere. Ha megveszed, mindenkeppen tanulmanyozd hogy mukodik mert ha nem akkor konnyen jatszhatatlanna valik a jatek (az ugynevezett underlevelling jelenseg tenyleg konnyen elofordulhat). Grafikailag, ugyanazok a hibai mint a skyrimnek (meg azert latszik hogy 6 eves jatek): merev karakterek (kulonosen az arcok), gyonyoru kinti taj (unalmas es otlettelen dungeonok, ezek a skyrimnal rosszabbak)... Vegulis nem rossz jatek, a kuldetesek erdekesek, a varazs rendszer viszont el van cseszve (gyakorlatilag amint belepsz a egyetemre kb halhatatlanna valsz, ha ugyesen fejleszted a varazslatokat).
3/8 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit elbizonytalanodtam, úgy néz ki hogy nemfogom megvennni..Köszi a válaszokat:DD
2012. febr. 27. 16:30
4/8 anonim válasza:
Őszintén szólva én pont ellentétesen gondolom, mint a második válaszoló. Szerintem a Skyrim-ben rontották el a fejlődési rendszert.
Egyébként magáról a játékról itt megtudhatsz néhány dolgot:
5/8 anonim válasza:
Pontosan mivel volt jobb az Oblivion rendszere? Teljesen baromsag az a rendszer, ahol neked manualisan kell szamolnod hogy hanyszor leptel szintet a skillekben nehogy veletlenul rosszul lepjel szintet (pl +5 endurance-t csak ugy erhetsz el ha 10szer az ehez kapcsolod skilleket hasznalod, tehat szint lepes elott amikor mar kilenc pontod van, ott alsz a patkany elott a pajzsodat fenn tartva, hogy meglegyen a tizedik pont mely total baromsag). A Skyrimben ez a baromsag nincs es ez jo. Szivem szerint inkabb az XP rendszert preferalom mivel ugy szerintem jobban lehet karaktert epiteni...
6/8 anonim válasza:
Nekem pont, hogy tetszik az, amit leírtál. Előre gondolkodnod kell, hogy mit kell fejlesztened ahhoz, hogy jól el tudd osztani a pontokat. Skyrimban túl kevesek a lehetőségek. Kiválaszthatod 3 dolog közül az egyiket és elosztasz egy perk pontot. Egyszerűen nekem túl kevés ez.
De ne vitatkozzunk olyan dologról, ami ízlés kérdése.
7/8 anonim válasza:
Ez nem izles kerdese. Ha legalabb latnad hogy meg mennyit kell fejlodnod akkor egyet ertenek. De az hogy papiron kell jegyzetelned azert hogy az ellenfelek nehogy tulerosodjenek, az nekem nem tetszett.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D
2012. febr. 29. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!