Gagyio kérdése:
Mi lenne? (többi lent)
Figyelt kérdés
PL: Megveszem a Battlefield 3-at de elromlik a gépem akkor később vissza tudom rá tenni vagy nem ?? mármint egyszer tudom a kódot beírni vagy mi ?? PLS Valai mondja el :DD2012. febr. 23. 20:51
2/8 A kérdező kommentje:
Hú akkor rendben van köszi a választ :DDD
2012. febr. 23. 21:49
3/8 A kérdező kommentje:
És mondjuk akkor a kóddal másik gépre is fel lehet rakni ?? mármint hogy ugye a gépről letörlödik mert elromlik PL..és akkor másik gépre ?? lehet ??
2012. febr. 23. 21:58
4/8 anonim válasza:
Elvileg lehetségesnek kell lennie. A kódok a játékhoz vannak nem a géphez. (Akkor lenne baj talán ha egy másik Battlefied 3 DVD-hez szeretnéd a saját kódodat használni)
5/8 A kérdező kommentje:
Azzal nem próbálkoznék csak hogy PL: megveszem ..beírom egy gépre ..a CD-t elrakom..a kódot is elrejtem jól ..hogy azért meglegyen..és pl.:elromlik a gép és megjavítják pl.:mindent újra kellett rakni és akor jó lenne ??
2012. febr. 23. 22:11
6/8 anonim válasza:
Ha van egy eredeti játékod annyiszor telepíted törlöd ahányszor csa akarod.Olyan gépre rakod amilyenre akarod.
Teljesen mindegy mi hogy romlik el,mit törölsz,telepítesz újra.
Ha megvan a lemez és a telepítő kód,akkor telepíthetsz 1000-el ahogy akarsz. -.-
7/8 A kérdező kommentje:
Okés köszi a választ -.- ...:DDD
2012. febr. 24. 13:19
8/8 (b-_-d)KaKaS(b-_-d) válasza:
Persze hogy vissza tudod!
Én is agódtam h majd nem tom visza rakni a kod miat.De sikerült!! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!