Hogyan tudom újra összekapcsolni a játékot a többi fiókkal?
Figyelt kérdés
Még januárban letöltöttem PS4-re egy játékot (Hogwarts Legacy). Eddig minden remekül működött és az a fiók is tudta használni a játékot, amelyik nem vásárolta meg, de egy konzolon volt. Tegnap azonban ez valamiért megszűnt. Egyedül azzal fiókkal lehet tovább játszani, amelyikkel megvettem az alkalmazást, így viszont egy másik fiókon elég nagy veszteség keletkezett. Arra tudok csak gondolni, hogy ez annak következtében történt, hogy az összes fiók ki lett léptetve a rendszerből, de most visszalépést követően sem oldódik meg a rejtély. Esetleg valaki tudja, hogy ezt hogy lehet megoldani? A válaszokat előre is köszönöm szépen.márc. 9. 10:50
1/1 anonim 

válasza:

Hát elég sok update volt mostanság hozzá. Bejött a hivatalos mód támogatás is. Ahhoz meg kell WB fiók is. Így most már nem lehet így megosztogatni fiókok között. Mindenkinek meg kell vennie és saját WB+WW fiókot csatolni hozzá(utóbbi nem kötelező csak RP jelleg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!