Hanariko kérdése:
Leáll a Sims3-am, miért?
Figyelt kérdés
AZ lenne a problémám, hogy sims3-mal játszok és folyton leáll. természetesen nem eredeti a játék, korábban is előfordult hogy leállt, lefagyott, de most telepítettem sims3 pets/házikedvencek kiegészítőt és így gyakrabban leáll. A kiegészítő terheli le ennyire? Konkrétan betölt a játék (az is nagyon lassan) a betöltés után jó ha tudok hármat kattintani mert már megmerevednek az emberkék és tudom hogy leáll. Kb. 6 kilépés ús újraindítás szükséges hogy 20 percet normálisan végig tudjak vele játszani. Mi erre a megoldás?2012. febr. 23. 16:41
1/4 Lin71 válasza:
Valószínűleg a gépednek sok a 3.
Nem bírja el ezt a játékot.
Azért feltételezem ezt, mert mondtad, hogy pl nagyon lassan tölt be. Az enyém meg pikk-pakk betölt. Max 1-2 perc. Meg ha lefagy, és játék közben is kiléptet, úgy gondolom valószínű, hogy ez a baj. :/
Az is lehet, hogy leszedtél valamilyen egyedi tartalmat pl modthesims-ről, és azzal van valami bibi. Nekem is ez a gondom most.
Szerintem vagy csak az alappal játssz, vagy szedd elő a kettőt.
Tudom, hogy az nem olyan izgi, de annyira nem megterhelő a gépednek.
2/4 A kérdező kommentje:
a 3-at bírja, az biztos, most raktam rá házikedvenceket, az terheli le talán? de annyira jóóóóóó így! (mármint ha tudnék vele játszani az lenne) nem akarom leszedni a kiegészítőt. nincs valami megoldás?
2012. máj. 21. 19:25
3/4 Attila_the_hun válasza:
A Sims 3-nak valóban nagy a hardverigénye. Noha nem értem miért, hiszen a grafikája 10 évvel ezelőtti időkre emlékeztet. A Sims 3 egy nagy rakás szar. A gyerekeim eredetivel játszanak és mint informatikus mondom, hogy ilyen pocsékul megírt játékkal még nem találkoztam. A lányaim gépén minden más játék, program tökéletesen működik, de a Sims 3-at hiába telepítem újra és újra, az állandóan lefagy. Négy magos extrém gyors gépük van, ami egy atom-stabil, karbantartott masina. Mint mondtam, minden más hibátlan rajta. A hab a tortán, hogy a piacon kapható legdrágább játék a Sims 3, ugyanakkor a grafikája röhejes, bugjai nevetségesek és a stabilitása kritikán aluli.
4/4 anonim válasza:
nálam is felmerült egy probléma a játék nem lefagy vagy kikapcsol hanem az egész gép leáll kb 5-6 percel a játék inditása után, ezt ma már 4x eljátszotta meg már vagy 2 hete ezt csinálja. és azóta csinálja mióta újra raktam a játékot mert kiegészítőt akartam feltenni még hozzá a házi kedvenceket azelött tökéletesen ment nem volt semmi baj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!