Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ellopták az mw3-amat, mit...

Ellopták az mw3-amat, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy.az mw3 origimet cseréltem el egy gyerekkel cod4 origiért.ide is adta a cd kulcsot ,de az első kulcs kb fél napig volt jó.utána úgy viselkedett mint egy tört cd kulcs.a második kulcs 1 napig volt jó.aztán azis úgyan úgy tört kulcsként létezett tovább.irtam neki ,de nem hajlandó vissza adni se a steam accountot.se normális tényleg valós origi cd kulcsot.mit tudok tenni?

2012. febr. 12. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha elcserélted, és önszántadból adtad át, az nem lopás.

Ha a steam support ilyen esettel is foglalkozik, ott kell problémázni, ha nem, akkor tanultál az esetből.

2012. febr. 12. 15:23
 2/6 A kérdező kommentje:
DE átb@szott...1 napig müködő key-t adott...a steam meg fosik rá...:/ mint minden magyarra.akkor most nem lehet semmit se tenni?és ha a rendőrséghez fordulok?
2012. febr. 12. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ilyesmiket mindigis az erőszak oldott meg... taposs a nyakára:D Amúgy számonkérted már a gyereket, hogy mi a f*szt képzel? Ne hagyd, hogy kibeszélje magát, valami hazugsággal. "Hát nem tudom, szerintem a te gépeddel van baj, nézd meg ezt meg azt, hátha úgy jó lesz." -na ennél a résznél vágd pofon és vedd vissza a játékodat:P
2012. febr. 12. 16:00
 4/6 Queasy ***** válasza:
Miért ne foglalkozna velünk? Nekem tavaly nyáron ellopták az accountomat. Ekkor gyorsan írtam egy levelet a steam supportnak, hogy baj van, 1 nap alatt már küldtek is levelet, amiben ha jól rémlik egy 12 karakteres egyedi kódot kaptam, amit minden steamen regisztált dobozos játékom cd kulcsa alá kellet firkantanom, majd ezeket bescannelni és elküldeni nekik emailben. 3 nap alatt lebonyolítottuk az ügyet.
2012. febr. 12. 16:05
 5/6 anonim válasza:
temagad attad át és a sün ökhöz fordulni fölösleges ugyanezt mondanák
2012. febr. 12. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző:

A Steam Support nem fog segíteni neki, sőt inkább be is olvasnak. Ugyanis a Steam accounttal tilos üzletet lebonyolítani, másnak átadni.

Szóval sokat nem lehet tenni, gondolom az üzlet teljes mértékben interneten zajlott, szóval se a nevét, se a címét nem tudni a csalónak.

2012. febr. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!