Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták az iphone 3gs-emet,...

Ellopták az iphone 3gs-emet, mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Ma voltam focimeccsen és a zárt öltözőből ellopták az iphonomat! Mit kell ilyenkor tenni? Le lehet valahogy nyomoztatni, hogy megtalálják? Nagyon sokat spóroltam rá!:/

Ha letiltatom a telefont, és bejelentem a t-mobil-nak meg a rendőrségnek, érek el valamit?

Mennyi az esély hogy megtalálják?

Mi kell ahoz,hogy megtalálják?

Mert hívtuk már sokszor és néha be volt kapcsolva, de kinyomták...

Aztán pedig kikapcsolták:/

LÉGYSZI ÍRJATOK SOKAN ÉS LEHETŐLEG GYORSAN!

2010. nov. 28. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Be kell jelenteni a rendőrségen minnél elöbb és ha még nem ütették ki a teelfont be tudják mérni és akár akkor még meg is találhatják!
2010. nov. 28. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Jah és a felértékelést megköszönöm :d
2010. nov. 28. 21:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
minnél elöbb még ma este megtalálhatják szerintem sok szerencsét!
2010. nov. 28. 21:23
 4/16 A kérdező kommentje:

Remélem még nem ütették ki...:/

A felértékelést megkaptad!;-)

Mi az hogy kiüttetik?

Beviszi a srác a telómat egy szakihoz és csinál velem valamit? Vagy elég ha kikapcsolt állapotban van?

Milyen számot kell a rendőrségnek bediktálni, hogy megtalálják?

Annyira ramélem hogy meglessz...:SSS

2010. nov. 28. 21:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

jelentsd be a rendőrségnek mindenképpen, minél gyorsabban!!!

úgy is elmondják, milyen számot kell elmondani!

MOST HÍVD!

2010. nov. 28. 21:29
 6/16 anonim ***** válasza:
A kütettést telefonos csinálja illegális átírja az imei számát a telefonnak és akkor így nem tudják bemérni miveé vasárnap van ezért nem hinném h ki tudta ütettni hívd a rendőrséget még leeht h ma meglesz és ha ki van kapcsolva és nincs kivéve az akksi akkor meglesz fő a bizalom mindenképpen minél hamrabb hívd a rendőrséget!
2010. nov. 28. 21:35
 7/16 A kérdező kommentje:

Felhívtam és aztmondták megtesznek mindent meg ...bla.bla,,,majd értesítenek!

És ha kivesznek belőle mindent amit lehet?Akkor is be tudják mérni?

Mert azért szerintem annyira nem hülye, hogy ne vegye ki!

Gondolom, ha már lopott ilyet, tudja, hogy mit kell vele csinálni:/

2010. nov. 28. 21:38
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen fölösleges a sündőröknek szólni - nekem a kerékpáromat és a laptopomat lopták el, a tetves sündőrök a kisujjukat se mozdították.

A legbölcsebb dolog, ha veszel egy újat, ilyen apróságokkal nem foglalkoznak a rend jeles őrei.

2010. nov. 28. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
hát remélem visszakapod :/ én majd SE X8-at akarok venni mert nekem iphonra nem telik:) de remélem te visszakapod:)
2010. nov. 28. 21:40
 10/16 anonim ***** válasza:
ez hülyeség a rendőrök el tudják intézni a szolgáltatónál, hogy be tudják mérni a telefont mint a filmekben és kimennek helyszínre ahol van. Azt viszont nem tudom, hogy ha kivesz mindet akkor be tudják-e mérni de nagy valószínüséggel vagy eladja olcson vagy ha hülye akkor használni fogja és akkor meglesz. Sok szerencsét!
2010. nov. 28. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!