Ellopták az iphone 3gs-emet, mit kell ilyenkor tenni?
Ma voltam focimeccsen és a zárt öltözőből ellopták az iphonomat! Mit kell ilyenkor tenni? Le lehet valahogy nyomoztatni, hogy megtalálják? Nagyon sokat spóroltam rá!:/
Ha letiltatom a telefont, és bejelentem a t-mobil-nak meg a rendőrségnek, érek el valamit?
Mennyi az esély hogy megtalálják?
Mi kell ahoz,hogy megtalálják?
Mert hívtuk már sokszor és néha be volt kapcsolva, de kinyomták...
Aztán pedig kikapcsolták:/
LÉGYSZI ÍRJATOK SOKAN ÉS LEHETŐLEG GYORSAN!
Nem akarok senkit elszomorítani de a lósz.rt se foglalkozik ezzel a rendőrség!
A bemérjük-odarohanunk-jól lecsukjuk csak a filmekben működik...
Gyakorlatilag a való életben ügyészségi végzés kell hozzá, de azt nem az "ellopták a telómat jajj-jajj-jajj" miatt fogják megadni, emrt akkor naponta 500 ilyet adnának ki...
Az én bringámat a tesco elől, a dómkamera alól lopták el!!! Ott valaki erővágóval vágta le róla az acélsodronyt.
30 nap után jött a levél: "bocsika barátom ezt benáted, persze felvétel nem készült". Lószart nem készült, csak nem foglalkoztak vele semmit...
Eső után esőkabát, de legközelebb biztosítás kell rá kötni.
A Témobilnál lehet iylet, én kértem az enyémre. Havi 800 ft és rablásra, lopásra mindenre jó.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-03 20:53
Nem egy ktm volt, és a Váci úti Tesco elől lopták el? Mert akkor ismerjük egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!