Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták az iphone 3gs-emet,...

Ellopták az iphone 3gs-emet, mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Ma voltam focimeccsen és a zárt öltözőből ellopták az iphonomat! Mit kell ilyenkor tenni? Le lehet valahogy nyomoztatni, hogy megtalálják? Nagyon sokat spóroltam rá!:/

Ha letiltatom a telefont, és bejelentem a t-mobil-nak meg a rendőrségnek, érek el valamit?

Mennyi az esély hogy megtalálják?

Mi kell ahoz,hogy megtalálják?

Mert hívtuk már sokszor és néha be volt kapcsolva, de kinyomták...

Aztán pedig kikapcsolták:/

LÉGYSZI ÍRJATOK SOKAN ÉS LEHETŐLEG GYORSAN!

2010. nov. 28. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkesíretni hozzánk pár éve éjszaka törtek be és még tőlünk kérdezték meg h nem e sejtjük ki lehetett...mondtuk neki h nem messze egy emberke nem rég szabadult kérdezte a nevét nem tudtuk és még képesek voltak megszolalni ha megtudtuk szoljunk már nekik...na pff...pedig elég sok minden eltünt a lakásból de nem igen foglalkoztak vele...drukolok h meglegyen de ne éld nagyon bele magad.
2010. nov. 28. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
.
2010. nov. 28. 21:49
 13/16 bp1985 ***** válasza:
82%
Amennyiben van ügyészségi engedélye a rendőrségnek, csak akkor mérheti be a telefont. A 2 szép szemedért nem fogják, mivel nem tetetik meg. Letiltod, és veszel egy másik telefont. Mást nem lehet tenni.
2010. nov. 28. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok senkit elszomorítani de a lósz.rt se foglalkozik ezzel a rendőrség!

A bemérjük-odarohanunk-jól lecsukjuk csak a filmekben működik...

Gyakorlatilag a való életben ügyészségi végzés kell hozzá, de azt nem az "ellopták a telómat jajj-jajj-jajj" miatt fogják megadni, emrt akkor naponta 500 ilyet adnának ki...

Az én bringámat a tesco elől, a dómkamera alól lopták el!!! Ott valaki erővágóval vágta le róla az acélsodronyt.

30 nap után jött a levél: "bocsika barátom ezt benáted, persze felvétel nem készült". Lószart nem készült, csak nem foglalkoztak vele semmit...

Eső után esőkabát, de legközelebb biztosítás kell rá kötni.

A Témobilnál lehet iylet, én kértem az enyémre. Havi 800 ft és rablásra, lopásra mindenre jó.

2010. dec. 3. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nah mi újság?
2010. dec. 13. 21:21
 16/16 bp1985 ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-03 20:53

Nem egy ktm volt, és a Váci úti Tesco elől lopták el? Mert akkor ismerjük egymást:)

2010. dec. 14. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!