Valaki tud GTA Vice City-be olyan kódot vagy trainer-t amivel megnyerhetek egy küldetést (amit Google ad ki kód: JOBDONE, NOMISSION és FINISH, azok nem működnek :/ )?
hát a motorversenyes küldetéssel szívtam egy darabig aztán olvastam egy jó tippet ami bevált így megtudtam csinálni
ami sehogy sem akar sikerülni az az a küldetés amikor egy kis helikopterrel kéne dinamitot elhelyezni egy épület különböző pontjain (a benzines hordókra)...
hát ezekre nem tudok jó tippet adni! az a helikopteres a legszivatósabb, annak gyakorlás a lelke! de előbb utóbb belejössz, hidd el! szerintem elsőre mindenki azzal szív a legtöbbet :D
a love fist-hez meg annyit tudok javasolni, hogy amikor elindulsz, egyből menj ki arra a hosszú egyenes útra, ami levezet a kikötőig... ott aztán majd szépen vissza tudsz fordulni és nem kell a kanyarokkal szenvedni, mert az vesz el legjobban a sebességből.
oké köszi
én a Love Fist-nél azzal próbálkoztam hogy a reptérre mentem ki és ott a reptér körül próbáltam körözni de az első kör után vagy ütköztem vagy valami volt és elszúrtam :/...
oké köszi
mondjuk az is zavaró hogy ezeken a küldetéseken semmilyen kód sem segít
a motorosat is egy YouTube tipp alapján tudtam megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!