Gta vice cityn régen játszottam akkor volt a katonaságon repülő. Most játszok, most nincs. Mi leget a baj?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 14:12
1/16 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy story végigjátszás után ad csak!
2/16 anonim válasza:
Nem,tévedsz.100DB rejtett csomag megtalálása után a katonaság leghátsó sarkába kapsz eggyet
3/16 anonim válasza:
Nem kell hozzá 100 rejtett csomag(bár az tény hogy akkor kapsz egy harci helit ocean beachre is,de nekem anno 10 rejtett csomaggal is ott volt .Vidd végig akkor talán ott lesz.
4/16 A kérdező kommentje:
.O jó tudni :d összeszedek párat
2012. febr. 19. 20:49
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon el vannak rejtve? mert nekem most kb 6 van..
2012. febr. 19. 21:11
6/16 anonim válasza:
Beírod a google-be h GTA Vice Citybe hol találhatók a rejtett csomagok és a találatok közt van olyan ahol az összes rejtett csomag ottvan leírással,képekel.
7/16 A kérdező kommentje:
Tegnap este beírtam hogy hidden packages :D megvan a kép... már csak össze kell szedni és lesz repülőm ^^
2012. febr. 20. 17:20
8/16 anonim válasza:
Nekem 1 óra alatt megvolt mind
9/16 A kérdező kommentje:
jó... kb lehetetlen mindet összeszedni vagy oda kötél idegzet kell. Most kb 25 van meg :D
2012. febr. 23. 18:38
10/16 A kérdező kommentje:
Nem lehet valami cheat-et letölteni ami ezt megcsinálja vagy mittomén :D
2012. febr. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!