Egy xbox classikra le írná nekem valaki hogy hogyan kell játékot ki irni és milyen dvd szügséges? +os vagy -os
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 15:11
1/4 anonim válasza:
én - verbatimet használtam. A játékot 4 x sebességgel cd kép ként írtam néróval vagy decrypterrel.
2/4 A kérdező kommentje:
az befolyásolhatja hogy a dvd +os mert már 3 dvd-re probáltam irni a decrypterrel, és hát nem nagyon megy, a consol azt irja hogy unknown... pedig az irott játékot viszi mert van egy pár amit kaptam... de azok mind dvd-r...
2012. febr. 3. 15:32
3/4 anonim válasza:
Igen, nagyon lemezfüggő. Az okát nem tudom, de nekem is pár lemezre fityiszt mutatott.
4/4 A kérdező kommentje:
hihetetlen... szereztem lemezt igaz nem verbatim, hanem maxell és - os kiirtam a játékot és megy... hát ha ezt tudom... köszi!
2012. febr. 3. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!