Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az Álom?...

Mit jelenthet ez az Álom? Jósnők? Mire számíthatok? Van olyan aki meg tudja nekem ezt jósolni hogyha meg adok egy két dolgot ami ehez a jósláshoz szügséges?

Figyelt kérdés
A barátom és én 2 évig jártunk,és Február 4.-én szakított velem.Mélységes nyomokat hagyott bennem,és fájt is a szakítás..neki nem igazán!Azt álmodtam tegnap,hogy át jönnek és én ülök a földön,ő is le ül elém..a két kezével utánam nyúl és oda húz az ölébe..és én csak nézek..és egy puszit is ad a számra..furcsa volt mert az Álmomban is tudtam hogy szakítottunk,és nagyon örültem neki amikor ezt csinálta..És amikor el kezdtünk csókolózni..örülve egymásnak..azt mondta hogy rájött hogy hiányzok neki..aztán az álmomban majdnem le feküdtünk egymással csak az volt a baj hogy itthol voltak a szüleink!Álmodtam vele még sokat meg a szüleivel is..de azoknak szerintem nem nagyon volt jelentése..csak annyi hogy ott voltunk nálluk és tudtam hogy kellemetlenül érzem magam mert szakítottunk és hogy hiányzik..Most jelenleg beteg vagyok és fel hívott telefonon hogy hogy vagyok..és az anyukája is fel hívott hogy Pénteken délután át jönnének meg látogatni!Mit gondoltok??Akkor ki fogunk békülni?Vagy ennek az Álomnak nincs jelentősége?Alig várom a Pénteket..de félek hogy csalódnom kell!Sokan mondták hogy mivel ott hagyott hideg szivvel..mert ő már régen érezte hogy vége és nem mondta ki hamar hogy vége..ő túl tudta magát tenni rajta..de nekem mégis van egy sanda gyanúm hogy azért hiányozhatok neki..a képeim pedig még mindig kint vannak a szobájában rólam!Február negyedike óta nem szedte le!Mi lesz a jövőben?
2011. márc. 2. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez az álom a te vágyaidat fejezi ki, nem azt mutatja, hogy mi fog történni.
2011. márc. 2. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Más valaki esteleg??Aki ennél többet tud mondani??
2011. márc. 2. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Nézd, ha most azt mondom, hogy össze fogtok jönni újra, akkor nagyon fogsz örülni?

Nem oltani akarlak, de mondtad, hogy Te nehezen teszed túl magad ezen plusz a volt barátod meg könnyedén túllépet a dolgon. Persze, hogy legyezgetné a hiúságod, hogy neki is szar... legalább egy kicsit.

Tényleg nem akarlak bántani, de neked nem álom jós kell, hanem egy jó barátnő, vagy egy új hobbi.

És mellesleg, nem te vagy az első ember a földön, aki az exével álmodik. Boldog párkapcsolatban élő egyének is néha-néha vissza szoktak gondolni (álmodni is) a volt kedvesükről.

Sajnálom ami veled történt. De most fedezd fel az élet azon oldalát, ami eddig homály fedte.

21/L

2011. márc. 2. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne legyenek elvarasaid a talalkozassal kapcsolatban. Akkor nem fogsz csalodni.

Elozo valaszolonak: nagyon bolcs csajszi vagy 21 evesen. :) Le a kalappal.

2011. márc. 2. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek..:) 16/L
2011. márc. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!