Honnan lehet tudni, hogy van-e tehetségem a cigány kártyás jósláshoz?
Hagyd azt a cikket, mert minden kártyás tanulás első szabálya, hogy gyakorolni kell a kivetést és kiolvasást is.
Hogy mennyi a tehetséged hozzá, majd elválik, de a kártya nem jóseszköz, csak tükör, ami alapján következtethetsz a még meg nem történt eseményekre :)
Először jósolgass magadnak, ismerd meg a kártyáid és jelentéseik, utána jöhetnek a nyitott barátok és rokonok. Közben majd látni fogod, tetszik e a kártyázás.
Amúgy én tarotot használok, mert bámultatosan helytálló dolgokat mutat, de átértelmezem és újra felépítem a jelentéseket, hogy megpróbáljam kiküszöbölni a 14-15.sz-i emberek gyengeségeiből származó értelmezési hibákat.
Ehhez viszont ismerni kell a történelmi hátteret,és szükséges a nagyfokú beleérző képesség, hogy a tudásból kiindulva megfejtsd mit is jelképeztek az eredeti ábrák, és miért alakították át őket az akkori emberek képzelgései szerint.
A kártyavetést tényleg megtanulhatod, hisz nem kell ehhez semmiféle aktív mágikus erő. Az a cikk , amit olvastál, az valaki olyan műve, aki fél, hogy egyre több kártyavető lesz és kevesebb kuncsaft jut neki. Mert tudod sokan élvezetből csinálják, viszont egyesk csak haszonszerzés céljából.
Kezd el!
A cigány kártya csak 36 lapból áll eés elsőre könnyebb is lehet mint a 78 lapos tarot. A cigánykártya nagyon árulkodó kártya. kezd csak bele! Mindenki rendelkezik egy bizonyos fokú intuitív képességgel.
Amúgy én tarot-ból jósolok és nagyon jó.
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!