Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki meg mondja a sims3...

Valaki meg mondja a sims3 regisztrációs kódot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:39
1 2 3 4 5
 31/45 Karib válasza:

Itt van én ,hogy csináltam meg :

Letöltés : ***** (ezt feltelepíted (sims3) )

Kód : U977-H2W7-8DC4-J8DW-ARLD

Ha a jó kártya van meg csak akkor lessz jó .

Jah és Krekkelni is kell !!! Karib

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 9. 22:38
 32/45 anonim válasza:

Sziasztok én letöltöttem a Sims3 at rákkatintok és ott van bal oldalt egy ilyen play jel arra rákatolok és aztirja hogy Fontos üzenet:

A termék a licencében meghatározott limit betelt. További segitséget a [link] oldalon az EA Terméktámogatástól kaphatsz. ..

2011. máj. 10. 21:09
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

nah figyeljetek, én is itt szenvedtem vele pár órát mire rájöttem mit kell csinálni.

a legújabb sims 3 mat úgy csinálták meg hogy ne lehessen feltörni. szóval ha letöltöd torrentel valahonnan, telepítés közben az EA download managert NE rakjátok fel, mert ez tölti le a frissítéseket a sims3hoz, és abba a frissítésbe van az ami megakadályozza hogy működjön a crack. kipróbáltam és tényleg amiatt volt. amikor felraktam az EA download managert is és letöltöttem vele a frissítéseket majd telepítettem akkor nem ment mert folyton kérte a regisztrációs kódot. aztán felraktam anélkül is és akkor működött a crack, nem kérte a regisztrációs kódot.

2011. jún. 15. 16:26
 34/45 anonim válasza:

Sziasztok!!

Velem is ugyanez van tesóm felrakta nekem a játékot és működöt is.. az után rá lépet arra hogy inditópanel frissítése és azóta kéri a regisztrációs kodot-.-" :|

Ugy hogy arra ne lépjetek:/ mert újbol fel kell rakni a játékor :/

2011. jún. 28. 12:54
 35/45 anonim válasza:
Énmeg letöltöttem a www.simsdowloads.lapunk.hu-ról feltelepítettem de, az indító panelnél kéri a CD-t és mien CD amikor nem is CD-ről telepítettem??O.o
2011. júl. 1. 11:32
 36/45 anonim ***** válasza:
utolsó: daemon tools...
2011. júl. 2. 17:55
 37/45 anonim válasza:
Nem kell crackelnii!!!! találtam a neten egy regisztrációs kódot ::DDD -> CBFP-JZ56-Z5NL-SV66-KWBW
2011. júl. 4. 15:33
 38/45 anonim válasza:
én amikor felrakok e kiegészítőt frissítem és utána creckelem.. mind megvan és prímán meg.. az alap is töltött..
2011. júl. 10. 09:05
 39/45 anonim válasza:
énnekem ugytették rá a sims 3 at dvd-re de crackelni viszont nemlehet mer igazábol nemistom meik alkalmazással lehet telepíteni a játékot mernekem mostnincs "c,programfiles,electronis arts. megsemmi és így nemtudom beletenni a crack ikon-t.. mittegyek??
2011. nov. 26. 21:40
 40/45 Handuc ***** válasza:
Jeeeeee. Én már két napja próbálkozok elindítani és most sikerült.
2012. jan. 3. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!