Valaki meg mondja a sims3 regisztrációs kódot?
Itt van én ,hogy csináltam meg :
Letöltés : ***** (ezt feltelepíted (sims3) )
Kód : U977-H2W7-8DC4-J8DW-ARLD
Ha a jó kártya van meg csak akkor lessz jó .
Jah és Krekkelni is kell !!! Karib
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok én letöltöttem a Sims3 at rákkatintok és ott van bal oldalt egy ilyen play jel arra rákatolok és aztirja hogy Fontos üzenet:
A termék a licencében meghatározott limit betelt. További segitséget a [link] oldalon az EA Terméktámogatástól kaphatsz. ..
nah figyeljetek, én is itt szenvedtem vele pár órát mire rájöttem mit kell csinálni.
a legújabb sims 3 mat úgy csinálták meg hogy ne lehessen feltörni. szóval ha letöltöd torrentel valahonnan, telepítés közben az EA download managert NE rakjátok fel, mert ez tölti le a frissítéseket a sims3hoz, és abba a frissítésbe van az ami megakadályozza hogy működjön a crack. kipróbáltam és tényleg amiatt volt. amikor felraktam az EA download managert is és letöltöttem vele a frissítéseket majd telepítettem akkor nem ment mert folyton kérte a regisztrációs kódot. aztán felraktam anélkül is és akkor működött a crack, nem kérte a regisztrációs kódot.
Sziasztok!!
Velem is ugyanez van tesóm felrakta nekem a játékot és működöt is.. az után rá lépet arra hogy inditópanel frissítése és azóta kéri a regisztrációs kodot-.-" :|
Ugy hogy arra ne lépjetek:/ mert újbol fel kell rakni a játékor :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!