Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki mondja már el nekem,...

Valaki mondja már el nekem, hogy mi történik a regisztrációs héten (? )

Figyelt kérdés
A levélben amit küldtek éppen hogy csak megemlítik. Semmit nem írnak róla, hogy hova kell menni, vagy be kell e vinni vmit...Please HELP!!!!
2010. aug. 30. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyik egyetem?

Nagy általánosságban, ami ua. mindenhol: ilyenkor kell beiratkozni (esetedben valószínűleg a TO-n, ha elsős vagy), tantárgyakat felvenni, órarendet véglegesíteni, különböző ügyes-bajos papírmunkákat elintézni, pl. diákigazolvány igénylés, stb. Sok dolgod alapvetően nincs ez alatt az egy hét alatt :)

ha valami még eszembe jut, írok, én is épp most intézem a dolgaimat :)

2010. aug. 30. 10:30
 2/4 A kérdező kommentje:
PTE, de levelező. És egyik helyen azt írták, hogy be kell vinni a héten a bizonyítványokat, a másik levélben meg azt, hogy az első konzultációs napon kell. A kurzusfelvétellel is gondok vannak... De ma bemegyek, megkérdezem az infónál, hogy most mi van. Ha tudom, előre, hogy ennyire bonyolult ez az egész, lehet, hogy nem jelentkeztem volna... :(
2010. aug. 30. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj, minden el fog intéződni. én azt se tudtam mi van, ráadásul egész héten be is voltam ütve, mégis meglett oldva minden. :-))

beiratkozásnál valszeg úgyis ott lezs az ügyintéződ, ő el fogja mondani a dolgokat, tárgyfelvételnél kérdezz felsőbbévest. iratok meg legyenek mindíg nálad (érettségi, adókártya, fénykép, lakcimkártya... és ezek egy fénymásolata is)

2010. aug. 30. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. aug. 30. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!