Valaki meg mondja a sims3 regisztrációs kódot?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:39
21/45 anonim válasza:
mindent megcsináltam, ahogyan írtátok, és el is indul a játék, vagyis nem kér kódot, és kb. 5 mp-ig fekete lesz a képernyő, majd semmi jelzés nélkül úgy tesz, mintha nem is indítottam volna el.tehát mégsem indul el. :/ ez miért van?
22/45 anonim válasza:
nekem van creck-em de hiába írom be azt a regisztrációs kódot nem jó akkor most mit csináljak?
23/45 anonim válasza:
Annak akinek elsötétül a képernyő aztán nem csinál semmit: Velem is ez volt a probléma nekem azt tanácsolták frissítsem a videokártya driver-ét és a DirectX-t... már megtettem és ma ki is próbálom, hogy így fog-e működni : D
24/45 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is kiírta hogy kell hozzá regisztrációs kód de nem ilyen pl:WMZZ-XYVA-X3TX-6X3A-2RLD
25/45 anonim válasza:
Én feltelepítettem, aztán az indítópanelnál amikor játszani szeretném kéri a kódot, de nem fogadja el azt , ami már be van írva.
27/45 anonim válasza:
HWUL-UZ4E-88WM-QL24-NUAX
ez jó ha kéri hozzá a regisztrációs kódot és én beírtam és már azóta nem kéri :D
28/45 anonim válasza:
Hiába oldod fel a kódot,és tudsz vele játszani,mert a játék során többször is leállhat,lefagyhat,akadozhat.A sima sins3-ra rááldozod a pénzt,akkor az utána következő kiegek,már simán futnak rajta,viszont ha a sima másolt,vagy nem eredeti,akkor idegesitő problémákkal találkozhatsz.
29/45 anonim válasza:
Nekem nem eredeti és semmi probléma nincs vele, viszonylag gyors, hibák nincsenek benne. A problémával küszködőknek:
Töltsetek le egy mini image-et, tegyétek bele daemon tolsba és indítsátok el a játékot, így nem kér semmit.
Itt tudjátok letölteni: [link] itt kiválasztod a játékod verziószámát és letöltöd a megfelelőt. A letöltött fájlt kibontogatod és az egyik fájlt megnyitod daemon toolsal. Ezután rákattintasz a sims 3 ikonjára és már játszhatsz is.
30/45 anonim válasza:
Én letöltöttem a Crack-et be is raktam a bin fájlba,rákattintottam de kérte még mindig a regisztrációs kódot..Mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!