A Sims 3 Házikedvenc-ben csak telefonon (vagy számítógépen) lehet örökbe fogadni kutyát/macskát?
Figyelt kérdés
+ egy kérdés: a városban van egy ház ami a kiírás szerint egy örökbefogadási iroda, de ha a simemnek azt a parancsot adom, hogy menjen oda, azt írja ki, hogy "meglátogatni az >>xy<< családot" (Most nem jut eszembe a család neve). Lehet onnan állatot befogadni? Csak azért kérdezem, mert ha telefonon örökbe akarok fogadni kutyát/macskát, akkor elég csúnya, vagy rossz jellemű állatokat hoz ki.2012. jan. 14. 16:55
1/5 anonim válasza:
Te is csinálhatsz állatot a városszerkesztő módban a család létrehozása képernyőn, és odacsatolhatod a saját családodhoz. A városi örökbefogadási irodát sajnos nem tudom, én is kipróbáltam, megnéztem a lovakat, de sehol nem volt olyan opció, hogy fogadja örökbe. A rossz jellemet amúgy ki tudod nevelni az állatból.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen, azt tudtam, hogy városszerkesztésben is lehet, csak gondoltam, van esetleg más módja...
2012. jan. 16. 17:54
3/5 anonim válasza:
Város szerkesztésen belül hol? és hogy lehet csatolni a családhoz? nem találom :/
4/5 tothklaudia23 válasza:
látogasd meg az örökbe fogadási irodát és az egyik otlakóra katincs rá és kiirja hogy álllat örökbe fogadás egy szomszédtól
5/5 anonim válasza:
bal oldalt alul van ...(haromm pont) arra ra nyomsz es varos szerkesztese ott csinalsz kutyat/macskat
es be koltozteted magadhoz.!es simelodeont(penzt is kapsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!