Letöltöttem a sims3-at torrentről telepítettem meg minden, amikor elinditom betöltés után mégis az alábbi szöveget írja ki mit csináljak?
We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3.
ezt írja ki miután az elején lejátssza azt a kisfilmet és betölt a játék..most mit töltsek le hozzá vagy mi legyen?:S
Ha nem crackelted, nem fog normálisan elindulni. A crackeléssel megkerülöd azt a vizsgálatot, ami megnézi hogy eredeti-e a lemez. Mivel nem az, ezt ki is írja a játék, és csak kilépni lehet.
crackelés:
A telepítőlemezen lévő crack nevű vagy releaser nevével jelzett mappában lévő állományt vagy állományokat át kell másolni a telepítési mappába. A legtöbbször a gyökerébe, de ha egy almappába is kell, onnan tudod hogy jó helyen van, hogy az azonos név és kiterjesztés miatt a rendszer rákérdez a felülírásra, és ott igen-t kell nyomni, engedélyezni.
köszi megtaláltam a cracket és van 7 mappa: caches, game, gamedata, program files, support, thumbnails, windows.
melyikbe másoljam?
A játék telepítési mappájába kell, ezt te adtad meg hogy hol van. Azon belül pedig a Bin mappába kell, felülírni az ott lévő fájlt.
Ha nem tudod hol van, akkor az asztalon lévő parancsikon tulajdonságaiban, vagy a helyi menüjében vagy az egeret rajta hagyva kiírja hogy melyik mappában van, és el tudsz navigálni.
Skype-ra vegyél fel mikrofonon jobban eltudom magyarázni ezt az egész crack dolgot.A nevem: dezsice
U.I.:Igazság szerint ha nincs meg crackelve a game akkor elsem kéne, hogy induljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!