Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lineage2 Official Szerver?

Lineage2 Official Szerver?

Figyelt kérdés
Ha jól látom a Lineage2 Official Free és az szeretném megkérdezni, hogy melyik szerón játszik a legtöbb magyar?(Még most telepítem, szóval nem tudom, hogy annyi szerver van e mint régen, de szerintem igen) Mert mennék játszani :) Rég játszottam már, de a játék eleje óta ismerem:P

2012. jan. 10. 11:22
 1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárki meg tudja mondani. Akik komolyan játszanak mind egy szeróhoz ragaszkodnak szerintem és nem kezdenek karit minden, csak "körbenézni". Én is úgy döntöttem kipróbálom az offit, ha már ingyenes lett (előtte 4-5 évig priv. szerón voltam). Magmeld szeró mellett döntöttem és elég jó. Magyarokat pedig látni mindenfele, de szerintem minden szerón vagyunk bőven ;)
2012. jan. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!