Hi5ről Freyára. (LineAge2)? Többi lenn.
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne, hogy most Hi5 kliensem van és vissza szeretném rakni a Freyát, próbáltam már ismerősök tanácsára, hogy csak system mappát cserélek de úgy folyton critelt, töröltem a gameguard mappát is úgy se volt jó, a nagy kockáknak sincs több tippjük, ha valaki tudna segíteni megköszönném.:) (és nem szeretnék oltásokat hallani, hogy milyen hülye vagyok stb, mindent nem tudhat mindenki azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk és szerintem ez nem egy idióta kérdés úgyhogy normális válaszokat kérnék, köszönöm.)2011. aug. 31. 11:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!