Unchearted 3 multiplayer trófea?
te 64 % os te nagyon szánalmas egy f@sz vagy tényleg ugyanazt írogatod és nem tűnik fel nem hiszem el b@zdmeg ááá valaki ölje meg ezt az életképtelen gyökeret , mert nem bírom figyelni.
74 % os te meg félre érted sehol se utal arra a kérdező ,hogy nem lehet online tolni coopot pont azt mondja lehet mindegyiket splitscreenbe tolni meg lehet mindkettőt neten akkor miért nem lehet megkapni mindkét trófeát splitscreenbe és hát érthető is a kérdés csak sajnos nem lehet mit tenni emberrel . Te meg 64 % os b@zdmeg járd újra a sulit első osztálytól , mert hogy ennyire nem fogod fel amit a másik ír és utána hisztizel is az valami hihetetlen nagyon felb@sz amikor ilyen embereket látok . Utoljó kis tizenéves kis p öcs vagy nem is kérdés ilyen hozzáállássa kret én
Utálom, amikor a hülyék hülyék, és ez miatt még engem néznek hülyének.
Na mindegy, én itt befejeztem, kérdésre már ezerszer válaszoltam, azon meg ne veszekedjünk, hogy kinek van igaza, mert a hülyék mindig biztosak magukban.
Én törlöm ezt a kérdést a megválaszoltjaim közül, tőlem irkálhattok amit akartok, én már úgy sem látom.
A JÓ ÉDES NAGYKÉPÛ ANYÁTOKAT MÁR!!!
Nem bírom ki, hogy ne írjak... a multis (competetive) trófeát csak akkor kapod meg ha van online passod. Ezt úgy teheted meg hogy vagy megveszed (de ez kb. képtelenség, mert egy tizenegykét éves értetlen f*sz vagy )vagy megkéred a haverodat hogy adja már kölcsön az accát 3 percre, amíg letöltöd róla a pass aktiválót. Ehhez meg ahogy elnézem, sík hülye vagy.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!