Unchearted 3 multiplayer trófea?
Igen, tudom, hogy már egy ici-picit legalja stílusban válaszoltam, de gondolom pont szar napom lehetett.
És attól, mert a hülyék többségbe vannak nem jelenti azt, hogy nekik van igazuk.
Akkor tényleg szar a felfogásod.
Írtam, hogy van a coop, ami splitscreen, és aminek nem co-op a neve, annak nem csak viccből adtak más nevet, hanem azért, mert az rohadtul nem co-op, "hanem a normál multi", amit még ha tudnál is splitscreen-be, akkor sem tudnál az online pass nélkül, de nem is lehet splitscreenbe nyomni.
Na jó, megint sikerült egy baromnak felb.szni az agyamat, folytatom az előző stílusomat.
Hol a francba írtam, hogy nem lehet splitscreenbe írni, te tudatlan, analfabéta retardált barom?
És hol írtam, hogy splitscreent nem lehet online pass nélkül írni?
Az meg arra vonatkozik, hogyha lehetséges lenne splitscreenbe tolni a competitive, tehát a játék úgy lett volna megírva, akkor sem tudnál az online pass nélkül, viszont nem is lehet a competitivet splitscreenbe játszani, mert Naughty Dog bácsi nem úgy csinálta meg.
Fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!