Family Guy vs. South Park? Miért?
south park.
a family guy is jó, de annyira nem köt le. sok unalmas jelenet van benne, ami alatt simán tovább kapcsolom a tv-t és nem is érdekel, hogy mi történik tovább a részben. pl amikor peter a kakassal verekszik, vagy amikor a kutya 5 percen keresztül hányt... meg annyira az egész mese humora sem jön be.
Egyértelműen Family Guy mert az a helyzet komikumokra és a fa viccekre alapul , a South Park meg a káromkodásra persze a South Park is remek műsor szerintem de inkább a 12évesek nézik a rengeteg káromkodás miatt mert nekik még az a vicces.
A Family Guy viszont a vicces helyzetekre és azok még viccesebb megoldására épül , rengeteg fa vicc .
Pl.:- Most hogy itt a világ vége vissza mentem az állatkertbe egy puskával és msot van egy oroszlánom...
- És nem harap ?
-Dehogyis nem , ez oroszlán
Mind a 2 óriási!
Szerintem csak az ítélkezhet,aki látta mindkét évad szinte összes részét. (Az én lennék :)(meg persze lehetnek mások is))
Family guy: leginkább a cutaway jelenetek teszik viccessé az egész sorozatot,nagyon szórakoztató és jók a poénok.
South Park: Cartman karaktere és az egész sorozat odabasz.Betegebb az előzőnél sokkal.Viszont van mondanivalója,amit jópár epizód végén közöl Stan (vagy más).NAGY HÜLYESÉG,hogy csak a 12 évesek nézzék a Southot.Néhány epizódot megkéne nézetni az összes emberrel.
Összeségében mindkét sorozat nagyon jó.
south park
a family guyt is szeretem (jöhetnek az anyázások) 14 éves vagyok.az osztályba is sokan nézik de nem csak ez a korosztály.manapság szinte mindenki ilyenkor kezdi el nézni ezeket a rajzfilmeket az osztálytársam mondjuk az apjával szokta nézni sz'al nem csak a gyerekek nézik.
indok:
a family guy is vicces bár kicsit unalmas.mondjuk amikor 2 percig ugyanazt az egy témáról folyó beszélgetést kell hallgatni aztán jön egy bevágás.számomra egy időbe nagyon idegesítővé vált a sok bevágás.a south park nem feltétlen a káromkodásról szól hanem amerikáról (jó persze vannak gyökér részek mint a medvedisznóember vagy a föld egy valóságshow) de én speciel nem a káromkodás miatt nézem hanem mert nagyon mekedveltem a szereplőket meg, hogy ugye mégis negyedikes kis kölykök, a dumákat, a részek is betegek és bukom a beteg dolgokra (randy és a hererák, óriás tengerimalac támadás, jersey módi stb.)
nem ide tartozik de még a hogy ne éld az életedet, archert, cleveland showt is szeretem lány léttemre amiket sokan furcsálnak meg is értem őket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!