Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SMS-t küldtem egy játékba,...

SMS-t küldtem egy játékba, nem kaptam meg a kódot amivel kaphattam volna bónuszt és kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés
315 Ft-ba került az SMS, de attól félek a szüleim le fognak szidni, hogy h-lyeségre költöm a pénzt... Nem ütöttem el semmit sem és mégsem kaptam kódot. Írtam a játék üzemeltetőjének hogy legyenek szívesek orvosolni a problémát, de annyira megbántam ezt az egészet! Mit tegyek? Nem mintha az a pár száz forint olyan sok pénzköltés lenne, de én akkor is szégyellem magam. :(
2012. jan. 8. 02:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a játék hivatalos, van ügyfélszolgálata és panaszkezelése, ahol utána tudnak járni. Ha egy nem hivatalos helyre küldtél, akkor ott még azt sem garantálják hogy kapsz valamit a pénzért cserébe, vagy visszakapod azt.
2012. jan. 8. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
már megkaptam a kódot köszönöm :)
2012. jan. 8. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!