A league of legendsben (lol) melyik a kedvenc karakteretek?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek melyik a legerősebb, legjobb, melyikkel szerettek leginkább játszani?2012. jan. 1. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ahri,Wukong,LeeSin,Cassiopeia,Volibear,Tryndamere,Poppy,Morgana,Pantheon,Khartus,Shaco én kedvenceim !:D
2/8 anonim válasza:
Morgana,Xerath,Ashe,Sivir,Graves,Ahri... Szeretem a Rangedeket xD... Mi a felhasznaloneved ? Nekem Feketics07...
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem több acc-om is van :D
Még nyáron játszottam különösebben a lol-lal aztán most megint megtetszett.
Régen Cassiopeia volt a kedvencem, olyan gyorsak voltak a skilljei, hogy jól lehetett vele darálni de nagyon le nerfelték azóta :S
Egyébként inkább a supportokat és a mage-ket szeretem.
Supportnál: Karma, Sona (ő volt az első kedvencem), Kayle, Lux, Janna
Mageknél: Ahri, Brand (bár őt azóta nem próbáltam), Cassio, Annie, Lux, Ezreal,
És ezenkívül még nagy kedvenc Miss Fortune :D
Csak azért mert kíváncsi vagyok, hogy mások szerint mik az erős karakterek, youtubon sok ilyen "top 10 ower power champion" van :D
2012. jan. 1. 16:44
4/8 anonim válasza:
hogy bölcs legyek a LoL-ba sose volt és lesz h legerősebb karakter minden championnek megvan az ellenszere elfeedelve meg nagyrésze erős szóval ennyi de én mostanába Talonra meg Maokaira vagyok rákattanva
6/8 fodibali válasza:
Twisted Fate,Dr.Mundo,J4,Ezreal és az új üdvöske Hecarim.
7/8 gombasandras válasza:
Nekem Heimerdinger jön be nagyon a farmolása és a burstje miatt, de amúgy főként supportot hozok szóval Thresht és BLitzcranket is szeretem
8/8 anonim válasza:
Jayce.
Én szeretek vele jatszani, op az ultija, nyomulni szoktam vele:
Az eddigi legjobb eredményem:
48/2/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!