Ki a kedvenc karakteretek a True Blood-ban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 18:29
1/30 anonim válasza:
Godric.Ő a kedvencem, annyira jólelkű. Sajnálom hogy "meghalt".
2/30 anonim válasza:
Szerintem a legjobb Eric,de amúgy mindenki szuper benne. Főleg Godric, Lafayette és Jessica.
És Liam is tök jó volt benne, de jobb lett volna, ha több szerepet kap a sorozatban.
18/lány.
3/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Liam az kicsoda is?
2009. dec. 17. 16:58
4/30 anonim válasza:
1. vagyok : Liaam az az tündéri vámpír pasi aki tele volt tetkóval, Malcolmal és Diane-el élt egy házban. vagy pl. ő volt az aki megdugta Maudette-t, és felvették videóra...stb.
5/30 anonim válasza:
Úhh,én sem tudtam hogy ő az...
Szerintem ő elég félelmetes...
Várom már a kövi évadod...:)
Kedves Kérdező! És neked ki a kedvenced?
első vok
6/30 anonim válasza:
Szerintem másodikat akart írni.Aki a harmadikat írta.
Mert az első én vok.:)))
7/30 anonim válasza:
Igen:) Tényleg másodikat akartam:) bocsi.
8/30 A kérdező kommentje:
Mivel én a tv-ben követem a sorozatot ezért Godricot még nem nagyon ismerem eddig csak azt láttam amikor Ericet térítette.(Jó fejnek tűnik lehet, hogy kedvenc lesz belőle.)
Az első évadban Rene volt a kedvencem kár, hogy meghalt.
2009. dec. 18. 17:39
9/30 A kérdező kommentje:
Hogy hívták azt a vámpírt aki a kéjvadászban volt pultos?
2009. dec. 18. 19:15
10/30 anonim válasza:
azthiszem, úgy hívták, hogy Longshadow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!