A Hellsingben ki a kedvenc karakteretek és miért?
Figyelt kérdés
És szerintetek milyen a Hellsing, mit gondoltok róla?2010. dec. 31. 12:32
1/7 anonim válasza:
Alucard, nemhiszem hogy meg kéne magyarázni:D.
2/7 anonim válasza:
Integra volt a kedvencem. És imádom a Hellsinget. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem egyértelmű: "Alucard" egyszerűen imádom mindenét az egész karaktert a beszédét az öltözékét a fegyvereit (az ezüst színű Casull-t és a fekete Jackal-t) a stílusát és persze a modorát meg hogy a múltját rejtély övezi nem tudni hogy ki is ő valójában.
2011. jan. 3. 18:03
4/7 anonim válasza:
Kedvencem Integra! Hogy mért? Nemtudom nagyon megmagyarázni...egyszerüen csípem ha szerepel.
A Hellsing nagyon jó anime ^^ Ennyi XD
5/7 anonim válasza:
"Nem tudni hogy ki is ő valójában."
Ő Drakula gróf...(Hellsing ultimate 8.)
6/7 anonim válasza:
Néd meg az ováit is ha csak a hellsinget láttad hellsing ultimate ova az sokkal felülmulja a hellsinget (a hellsinget bővebben mutatja be és tovább megy a történet)
7/7 anonim válasza:
Integra. Tudok vele azonosulni, én is elég gyakran érzem azt hogy idiótákkal vagyok körülvéve, és ezt csak úgy tudom kompenzálni hogy szivarozok dandyben :D de szerintem mindegyik karakter nagyon el van találva és a helyén van, Seras-t is kiemelném mert egy nagyon jól megírt karakter, és Schrödinger meg szerintem különdíjas, őt akár a fasizmus allegóriájának is lehetne értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!