A gates of andaron nevű játékban melyik országot válasszam, Derion vagy Valorian?
Figyelt kérdés
De azért valami indok is kéne...:P Ne, csak úgy bökj rá valamit. Ha mind két oldalon játszottál már, mondd el véleményed szerint melyik jobb?2011. dec. 26. 12:58
1/4 anonim válasza:
Deroin-t válaszd, mert sokkal egyszerűbb és kedvesebbek a játékosok. A valorian nagyon bonyolult, az egész város egy nagy labirintus. A játékosok meg rosszindulatúak!
2/4 anonim válasza:
Tök mind1 a kis csírák deriben ugyanúgy megtalálhatók valorian meg nem bonyolult, csak az előző válaszoló hülye :D
Válaszd ameik jobban tetszik, én Valorianra szavazok :)
3/4 sanyi990211 válasza:
én azt mondom valo. hogy miért? mert (szerintem) erősebb derinél.
4/4 anonim válasza:
Látom hogy régen, de a lehető legrosszabb kérdést tetted fel. A két fél ki nem állhatja egymást, lehordja a másik nemzetet, akkor is ha csak csinált egy kis karit oda. Mégegyszer mondom, tudom hogy régen írtad, de ezt neked kell eldöntened. Ami a játéoban van írva az hülyeség mert ugyanannyi íjász és harcos van Derionban mint Valorianban, a pappal meg a mágussal ugyanez. Szóval, ezt neked kell eldönteni, nem másnak mert évekig lehetne vitatkozni arról hogy melyik a jobb. Az más hogy én Derion mellett szavazok, de én ott is kezdtem, és a barátaim is ott vannak, de mondom mégegyszer, ne érdekeljen ki mit mond. Oda menj hova akarsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!