Úgy döntöttem nekiállok csinálni egy jó verekedős játékot. Van két jó történetem is hozzá. Melyiket válasszam a játék storyjának? (A játékban lenne külön story mod is)
1. story:
Jo(az egyik karakter a játékban)elmegy egy barlangba, és talál egy ún. Shino-Shou követ, ami lehetővé teszi, hogy Jo átváltozzon démon szamurájjá, és legyőzze gonosz testvérét, Kait.
2. story:
Joung-Wang, a nagy kardforgató gyerekkorában megtalálta a démoni kardot, amitől bármikor átváltozhat démonná.Apja, Wein-Wang is kezébe vette már ezt a kardot, és ő is képes átváltozni démonná, de a démoni kard egy hatalmas gonosz kezébe került.
Na, most szerintetek melyik storyt válasszam?Esetleg a story módban legyen külön Jo és Joung-Wang story?(Természetesen vs módban a felsoroltak közül minden szereplő benne lesz még több is, és a játék természetesen 3D-s lesz)
Szerintem az első.
És tudod is hogy készíted el a játékot (mármint a programozás részét), vagy creatorral csinálod?
megoldható :)
na akkor szavazás:ki akarja hogy a játék verekedős legyen?
ki akarja hogy a játék Jaffás legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!