Másnak is csalódás volt a Skyrim?
Figyelt kérdés
Az Oblivionnal több mint 100 órát játszottam, nagyon jó szórakozás volt és emiatt tűkön ülve vártam a Skyrim kiadását. Ez első pár játékóra nagyon szórakoztató volt de úgy a 20. óra táján már hihetetlenül elvesztett ez az egész. Egykaptafa küldetések, primitív, csapkodós harcrendszer, útkeresős bolyongás a hegyekben stb... Persze, tudom, ezek az Oblivionban is mind megvoltak, de az Oblivion akkor még újszerű élményt nyújtott, de a Skyrim esetében benne van az emberben, az "ezt már láttuk" érzés. Gyakorlatilag a grafikát leszámítva semmit sem fejlődött, csak egyszerűsítettek rajta egy csomót. Az Oblivionban is egykaptafára (menj ide, nyírd ki, hozd el stb.) épültek a küldetések, de mivel előtte ilyesmi még nem nagyon volt, lekötötte az embert. A harcrendszer ott is primitív csapkolódás volt, épp ezért vártam fejlődést. A hegymászós rémálom abban is pontosan benne volt és én már ott is gyűlöltem, reméltem, hogy itt kitalálnak valamit. Egy szóval, nekem komoly csalódás volt a játék. Ti hogy vagytok ezzel?2011. dec. 25. 11:34
11/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak a hegymászás, az csak egy csepp a tengerben, fentebb írtam is, hogy a harcrendszer is nagy csalódás. A DM-et kb. 4-szer toltam végig, nagyon tetszett.
2011. dec. 27. 11:08
12/14 anonim válasza:
:) jah várjuk a m&m új rpg jét:P
13/14 anonim válasza:
Ez a kérdés már ősrégi,de válaszolok rá.Nem játszottam Oblivionnal,de képekről láttam hogy a Skyrim,ezerszer jobb.[Persze mindenkinek megvan a véleménye:)]A hegymászásra is van megoldás,és Oblivionban is volt.Mindenhova vezet egy út,vagy ösvény.Skyrim-ben szerintem nincs is olyan hely,szobor,barlang,vagy katakombák stb.ahova ne vezetne egy út,vagy ösvény.Ha meg nem találod az utat,elmész 1 nagyobb városba vagy 1 faluhoz,és onnan kezded el követni az utat.Ha esetleg a te célpontot Ivarstead közelébe van akkor menézel útjelző táblákat,amely mutatja hogy a faluk és városok melyik úton,vagy ösvény fele vannak.És ha már közel vagy a célhoz látni fogsz[Elvileg] egy kis ösvényt ami[Elvileg] a célpontodhoz visz!:)
14/14 anonim válasza:
Amúgy én megmondom nem játszottam oblivionnal de a skyrimet már 5-ször végigtoltam. Néztem sok összehasonlító videót és én azt tapasztaltam hogy a páncélok kinézete oblivionban undorítóak voltak a skyrimihez képest pl. a dwarven páncélban az ember úgy nézett ki oblivionban mint aki beöltözött volna egy arany konzervdoboznak. Na hogy kérdésedre is válaszoljak szerintem a hegymászós dolog olyan mint a Cod-ban a lövöldözés alap egy RPG-ben benne kell lennie a felfedezésnek. Ja és csapkodós harcrenszerhez én csak annyit szólnék hozzá hogy mit csináljon egy harcos? harcoljon úgy mint Bruce Lee? Legyen külön qwudstoghálodganmxner kombinációjú lefejezéses tökönrúgás mozdulat? Sőt egyáltalán nem csak csapkodni lehet. Lehet benne szúrni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!