Elder Scrolls V:Skyrim kezdésnél milyen gombot kell nyomni?
Figyelt kérdés
Amikor elíndítom a játékot előhoz egy ilyen fém sárkány szerűséget és amögött feljön ilyen füst és akkor milyen gombot kell nyomni hogy a főmenübe vigyen? Vagy csak simán várjak:2011. dec. 24. 16:33
1/8 kozmahun1 válasza:
már nem emlékszem pontosan de aszem kattints egyet vagy nyomj ENTER-T de ha nem segít nyomd végig az összes betűt
2/8 A kérdező kommentje:
már végignyomtam az összeset de semmi :(((
2011. dec. 24. 17:06
3/8 anonim válasza:
Nekem PS3-on van, én várok egy kicsit 0.5-1 perc, és utána kijön hogy válasszak continue game, load game vagy credits.
4/8 anonim válasza:
Konzolom vagy?
patcheld fel
pc n is fel,kel már 1.4 is van
ps3 ra irták hogy nagyon beszagat patch nélkül
hát fél perc 1perc:o?
nagyon gyenge lehet a gép
nekem 1.0 skyrimel is betölt kb. 3mp alat
pedig nem olyan erös gép nekem se
de már felpatcheltem
5/8 A kérdező kommentje:
megoldódott (2gb VGA-val és 8gb-ram-al nem hiszem hogy brobléma lenne) egyébként csakújra kellett indítani a gépet :)))
2011. dec. 26. 10:22
6/8 A kérdező kommentje:
ja és eredeti
2011. dec. 26. 10:23
7/8 anonim válasza:
önmagában még amiket irtál azzal még lehet gond:)
proceszor is nagoyn számit meg hogy milyen is a vga
ha eredeti enged felpatchelni de biztos engedted és azért volt baj:P
jó csak megemlitetem ezeket:)
hajrá:)
8/8 A kérdező kommentje:
eredeti (cpu:3.0 gigaherz
2011. dec. 28. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!