Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnak is csalódás volt a Skyrim?

Másnak is csalódás volt a Skyrim?

Figyelt kérdés
Az Oblivionnal több mint 100 órát játszottam, nagyon jó szórakozás volt és emiatt tűkön ülve vártam a Skyrim kiadását. Ez első pár játékóra nagyon szórakoztató volt de úgy a 20. óra táján már hihetetlenül elvesztett ez az egész. Egykaptafa küldetések, primitív, csapkodós harcrendszer, útkeresős bolyongás a hegyekben stb... Persze, tudom, ezek az Oblivionban is mind megvoltak, de az Oblivion akkor még újszerű élményt nyújtott, de a Skyrim esetében benne van az emberben, az "ezt már láttuk" érzés. Gyakorlatilag a grafikát leszámítva semmit sem fejlődött, csak egyszerűsítettek rajta egy csomót. Az Oblivionban is egykaptafára (menj ide, nyírd ki, hozd el stb.) épültek a küldetések, de mivel előtte ilyesmi még nem nagyon volt, lekötötte az embert. A harcrendszer ott is primitív csapkolódás volt, épp ezért vártam fejlődést. A hegymászós rémálom abban is pontosan benne volt és én már ott is gyűlöltem, reméltem, hogy itt kitalálnak valamit. Egy szóval, nekem komoly csalódás volt a játék. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. dec. 25. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Megértelek, de nem érzek így. Mondjuk én az Obliviont csak néztem, ahogy a haver tolta (legalább a felét végignéztem így), én csak a Morrowind-el és ezzel játszottam ténylegesen. Talán ezért sem volt a mászkálás unalmas. Meg ennek a játéknak pont a felfedezés a lényege. Na jó, a hegymászós útkereső téma engem is idegesít. De összességében nekem az egyik legjobb játékélményét adja 20 évnyi játékmúlt után.
2011. dec. 25. 16:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy neked teljesítette az elvárásaidat, jó játékot kívánok hozzá! Egy dologhoz szeretnék hozzáfűzni egy gondolatot: a felfedezés része még rendben is lenne, de nálam a hegymászás kicsit betette a kaput. Talán ha a harcrendszer egy cseppet összetettebb lenne, lehet, hogy sokkal jobban tetszene nekem is.
2011. dec. 25. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
nem jatszottam az elozo reszekkel, de a skyrim sehogy se tetszett, 2 ora utan kitoroltem
2011. dec. 25. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is éveket jatszotam Oblivional és nem volt csalódás Skyrim. Méltó folytatásnak tartom

utkeresést egyáltalán nem értem de hagyjuk is

mert a harcrendszer a másik amit emlitesz it már van mivel egyetérteni de nekem nincs vele bajom

olyan mint Oblivionban

Majd talán Dark Messiah tól elicencelnek következö részhez még dolgokat (nemtudom most licenceltek e és a lényeg nem is ez csak hasonló a harc kicsit és onan vehetnének mert ot nagyon jó)

2011. dec. 26. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:

"Hegymászásra" már ki van találva a fast travel

csak nekem ez szúr szemet mi bajod a mászkálásal rohansz?:D

én szeretek meni nézelödni és nem várom hogy fel is fedezek valamit

mert játszok vele

ez a lényege rpg nek sajnos

még a öszetetebeknek is ez nem baldurs gate korszak már sajnos sajnos?

hanem ölsz és enyi de hát rengeteg történet van...

na jó nem firtatom neked nem tetszik és ez van

de én csak a mégjob folytatást várom:)

2011. dec. 26. 15:36
 6/14 anonim válasza:
Én szerencsére nem is hallottam az Elder Scrolls sorozatról, úgyhogy elvagyok a Skyrim-mel, mint a befőtt.
2011. dec. 26. 17:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Félreértettétek: A hegymászással van bajom. Ha fel akarok menni a hegy tetejére egy idő után túl meredek lesz és nem lehet tovább menni. Na ilyenkor kezdődik a rohangálás és keresni kell a felfele vezető utat.
2011. dec. 26. 17:53
 8/14 anonim ***** válasza:

jó hát:) mit mondjak erre ez nem hegymászós játék tudod amikor falon kötétel másznak le fel ez nem az:P

szóval mit vártál valóságban se ugy van hogy felmész a falakon:D

jó amugy értelek de hát ez van

Oblivonba amugy illetve morrowindben is

ha nagy volt mrá akrobatikád meg ageliticsh

vagy mi most nem tudom és anyira nem is érdekelt mert játszani szoktam nem nézni mi micsoda:P

szóval ha magas volt magasabbra ugrotál és könyebb volt meni a meredekeken végül már oylan hyleken is ahol adig ég közelébe se birtál meni:P

nekem skyrimbe nem volt iylen gondom hogy meredek hegyre kelet volna felmenem most már végkép nincs hogy látom a rendszerét játéknak

.

amugy konkértan csak ez a legnagyob bajod vele?

(mert ami pont jogos lene az a harc nem eleget fejleszteték

adtak daul fegyver lehetöséget és enyi:S

és emelsleg nem is valami használható

aztán meg ritkán a "kivégzéses" jelenetet ami jó csak hát nemtudom... kevés:)

Dark Messiah val játszotál? abból mertihetnének sokat

de attól félek azt kiadják Might and Magic cimel:)

illetve az csak jo lene

tudod utolsó rpg m&m volt a 8 as azhem talán lesz 9 es:)

persze ettöl független elder scrollba is érdemes lene élethübb harcrendszert tenni

.

de melesleg nekem nicsn igazán bajom vele ugyis csak csapkodáshoz értek:D nem is védekezek általában..

2011. dec. 26. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
* = olyan helyeken is ahol még közelébe se tudtál menni elötte.
2011. dec. 26. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:

-.-"

* = Dual weapon fegyver...

2011. dec. 26. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!