Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szoktatok játszani ilyesmiket...

Szoktatok játszani ilyesmiket gyerekkorotokban? Vagy a gyerekeitek szoktak játszani ilyeneket?

Figyelt kérdés
Olyan 8-10 éves lehettem,és a babámiat beöltöztettem zenészeknek,5-6 baba alkotta a zenekart,és azt játszottam,hogy most pl koncert van,a többi babám volt a néző,írtam szövegeket,és én énekeltem a babák helyett,vagy átkölöttem ismert dalokat.Ma olyan viccesnek tűnik ez,jó játék az ilyen szerintetek?
2011. dec. 23. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy jó-e? Milyen szempontból?
2011. dec. 23. 14:15
 2/11 A kérdező kommentje:
testszenek az ilyen játékok?
2011. dec. 23. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
24 vagyok, ma már nem.
2011. dec. 23. 14:18
 4/11 A kérdező kommentje:
és kisgyerekként tetszett?
2011. dec. 23. 14:20
 5/11 anonim válasza:
5%
hülyeség
2011. dec. 23. 14:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem, ez az éneklős dolog nem.

A húgommal mi nagy Melrose Place rajongók voltunk, és Barbiekkal eljátszottunk kitalált jeleneteket. Ő volt Amanda, én Alison, és vártunk Billy-re meg Jake-re. Persze Ken babánk nem volt, úgyhogy két plüss játszotta a szerepeket.

Meg mi nem babákkal játszottunk, hanem mi voltunk a babák. Kitaláltunk magunkat álneveket, és játszottunk fogorvososat (nagypapa körzőkészletével), állatorvososat (plüssöket beoltottuk), nyitottunk éttermet meg egy kft-t, ami nem tudom, mivel foglalkozott, de sok ügyfelünk volt. :D

De nagyon szerettem az ilyen semmiből minden játékokat.

A barátnőmnek volt szerencsekerék társasa, azt játszottuk, de úgy, hogy különböző karaktereket felírtunk egy cetlire (pl. félős okostojás, nagyszájú menő), és azokként voltunk játékosok.

De amit te leírtál, az is nagyon kreatív, szerintem sokkal jobbak, mint a mai játékok. Tök jól megmozgatják a képzelőerőt.

2011. dec. 23. 14:29
 7/11 A kérdező kommentje:
még a zenekar nevére is emlékszem,nagyon jó visszaemlékezni a régi szép időkre
2011. dec. 23. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
én kicsiként nővéremmel ilyen brazil szappanoperás barbie-zásokat vágtunk le. Belefulladt majdnem a lány í vízbe de megmentette a szerelme, de nem lehettek együtt mert megvakult a pasi de aztán újra látott :D nagyon sok hülyeséget találtunk ki. Imádtam :)
2011. dec. 23. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség.

Én tanítottam a babákat. Mivel keveselltem a "tanítványokat"anyám divatlapjaiból vágtam ki papírbabákat. (Varrónő volt)

De ha többen összejöttünk,akkor régi népi játékokat játszottunk. 10-12 évesen sokszor barkobáztunk. De úgy,hogy meghatároztuk az alap témát: földrajz,történelem,irodalom stb.

Sokkal kreatívabbak voltunk,mint a mai gyerekek.

2011. dec. 23. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csináltam ilyesmit a tesómmal. Sőt, nem is olyan rég, a simsben is játszottam ilyet, hogy pár tini simmel bandát alapítottam. :D
2011. dec. 23. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!