A most letöltött Demigod nem indul el, hogyan küszöbölhetném ki ezt az apró hibát?
Letöltöttem a demigodot bár igaz idő előtt mert még nem nagyon adták ki magyarországban, de már nagyon vártam és most csalódnom kellett: Amikor minden feladattal amit az nfo fájlban találtam készen vagyok akkor indiítanám és egyszer csak feldobja a drága édes vistám hogy a program működése leállt.
gépigényben mindennek megfelel, a frissítéseket is letöltöttem mind a játékhoz mind a vistához, de egyszerűen nem indul el :\\\\
Ez a fórum (angol) Demigoddal foglalkozik Vistán, lényegében azt írják, hogy nézd meg, van-e friss service pack-ed, valamint a Demigodot a Program Files x86-ba installáltad, mert ha a sima Program Filesbe, nem működik.
Valaki jelezte, hogy nem indult neki a játék, és letörölte a dgdata.zip fájlt, és utána elindult a játék, de lefagyott. Szerintem ez nem lesz jó.
Ezen kívül sok program összeakadhat a játékkal, pl. COMODO.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!