Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem jó a DEMIGOD, mikor...

Miért nem jó a DEMIGOD, mikor Eredeti, Boltban vettem meg és fel van frissítve a legújjab verzióra?

Figyelt kérdés
Az a probléma hogyha Demigoddal szeretnék singlepayerben gyakorolni, de sohasem tudok nyerni valami mindig megakad. PL: az ellenséges erőd lerombolása a cél, én sebzem az erődöt, és a halálos csapás előtt egyszerűen támadhatatlanná válik és marad valami jelentéktelen életpontja kb 20. Ugyanez igaz a többi játékmódra is PL: az utolsó félistent nem lehet eltenni lából, stb. További érdekesség hogy a 2 új félisten aki a frissítéssel jön le, nem volt játszható amíg fel nem mentem egy internetes csatára, Pedig előtte is bentvoltak a listában de ha választani akartam mindkettő helyett a Fáklyavivőt jelölte ki. Nagyon idegesít hogy mi a baj mikor full eredeti ? Előre is kösz a válaszokat...
2010. júl. 18. 15:11
 1/1 Balogh István Lajos válasza:

Próbáld meg a kézikönyvben talán itt lessz valami megoldás - de keresshetsz tovább is a neten. youtube - vagy fórumokon

B.i.L

2010. júl. 22. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!