Mitől lehet a félelmem? Hogyan küszöbölhetném ki?
Szóval arról van szó, hogy a városban ahol lakok rengeteg barátom van, de rosszakaróm is akad bőven. :']
Gyakran van úgy, hogy egy fiúval össze fogok verekedni, de már amikor interneten megbeszéljük a helyszínt, parázok...főleg amikor odakerül a sor.Nem arról van szó, hogy annyival erősebbek lennének nálam , mert nem,a legkisebb gyereknél is előjön ez a problémám...Apukám nem él velem,szóval gondoltam arra, hogy ennek is köze lehet ahhoz hogy félek...Tudom, hogy letudom őket ütni,de mégis rezgek közbe ami a félelmet szimbolizálja...mitől lehet?:| rosszindulatú kommentektől kíméljetek.
15/F
Figyelem, ez a válasz kizárólag a kérdező gondolkodásmódjának hibáira való rámutatás céljából íratott.
Hülye vagy. Minek kell verekedni?
"Elkapja és megveri.." dehogy is. FIZIKAilag tehát gravitációs kölcsönhatásnak teszi ki.Leb@ssza a hegyről.
Viccet félretéve ez nagyon műmájerdolog ez a neten lebeszélem mikor verekszem.
HA nem akarsz,
Ne verekedj.
Problem solved.
Motherfucker
Az, hogy azt a véleményt mely neked nem szimpatikus semmibe veszed és nemérdekel, az is azt jelenti hogy hülye vagy.
Szívesen voltam itt, a hülyéket mindig jó kioktatni.
Szia!
És Mégegyszer mondom hogy ne verekedj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!