Filipó István kérdése:
Miért dob ki a Darksiders Wrath of wrar című játék?
Figyelt kérdés
Letöltöttem, és mountolom telepítem, el is indul, de kb 25 perc játékmenet után, kidob ugyanott mindig. Magyarítást is szerettem volna felrakni, de azt írja hogy nincs telepítve a játék.... valami 5let?2011. dec. 3. 12:24
1/2 anonim válasza:
Nem játszottam vele, ha mindig ugyan ott dob ki akkor szerintem másik crack kellene vagy esetleg jött ki rá patch?
2/2 A kérdező kommentje:
igazából ez egy kiegészítés a Wrath of war...
nem tudom dobtak e ki hozzá patchet.. de amikor a program files-ban megnézem a mappában valóban nincs telepítve, de mégis fut... nem értek semmit...ilyennel még nem találkoztam
2011. dec. 3. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!